Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Min bok, Glimpses of my spiritual journey – balance weaver – är tillgänglig i min webshop. Boken är på engelska och handlar om mina erfarenheter på min andliga resa hittills, mina åsikter om andlighet och annat smått och gott.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också någon gång denna månad.
Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Du tittar tillbaka på det förflutna och detta tar mycket tid och energi från dig då det ser ut som om du inte kan glömma någon eller komma över någon vilket orsaker vissa tankar och en känsla av uppgivenhet.
För någon få ser det ut som om du och din fd man/fru kan hitta tillbaka till varandra eller prata med varandra idag om en andra chans, men det är viktigt att kunna lägga det förflutna bakom er först.

Du skyddar ditt hjärta pga tidigare svek och du vill inte att det ska hända igen, men fundera på om det är värt det för just nu ger du ingen en chans och det kan bidra till att du missar någon på vägen.. För det ser ut som om det finns någon runt dig som gärna vill ha en chans, men du vill inte släppa in denna personen. Denna person är lojal och ärlig. Hen kommer behandla dig med respekt och skydda dig. Denna person vill dig inget ont, men du är rädd. Du låter rädslorna vinna istället för kärleken.

Allt är inte som det ser ut att vara här mellan dig och någon annan. Det finns potential för en långvarig och lycklig relation här, men ingen av er säger något och låter den andra gissa vilket inte skapar de bästa förutsättningarna. Det är viktigt att ni vågar säga som det är.
För någon specifik känns det som om det finns hemligheter i en relation som påverkar er mer än vad du tror. Du kan tycka det är okej för ni är inte så nära ändå, men vad händer när detta kommer ut? Det är bättre att vara ärlig med det som sker i ditt inre och yttre för att göra så lite skada som möjligt för er båda två.

Kram Erika

 

 

Specialerbjudande!
Välj 2 av dessa läggning för 300 kr
1. Kärlek special (nutid samt när kärleken kommer in i ditt liv)
2. Miniläggning tvillingsjäl (gemensam energi o budskap)
3. 2 budskap 2020
4. 1 änglabudskap o 1 budskap från universum
5. 1 healande budskap o 1 budskap från älvorna
6. Vad du bör tänka på lite extra detta år samt budskap

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Kärleksmix, 200 kr.
(Tittar på hur hen känner för dig, om hen tänker på dig, om hen saknar dig samt vad som sker härnäst)
Hur mår/gör hen, 190 kr
(Funderar du på någon i ditt förflutna eller någon du inte haft kontakt med.Tittar på hur de mår/är nu, känslor för dig, om det kommer in kontakt)
3 spådomar  2020, 175 kr
(Både bra och mindre bra saker kan komma fram så var medveten om detta)
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
En framtida vision, 170 kr (Använder min inution och tittar på en framtida händelse eller situation som finns i din energi)
Saknar hen dig, 175 kr
(Tittar på om hen saknar dig, varför hen saknar dig samt något om framtiden för er)

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

6 reaktioner på ”Dagens budskap tisdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *