Veckobudskap vecka 16

Hej fina <3

Härligt med ny vecka! Det är skönt med ljusare tider och en vårkänsla. Det ger mig ny energi <3 Osäker på om det blir fler budskap denna vecka. Veckobudskapet är sent pga jag varit dålig.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove) Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida Veckobudskapen läggs ut söndag eller måndag beroende på tid mm. Det kommer bli något budskap den övriga veckan om tid och energi finns.

Veckobudskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Det är viktigt med kommunikation denna vecka och det ser ut som om det kan finnas någon som inte riktigt tycker som dig och ni kommer behöva prata ut eller hitta en kompromiss. Det är saker som är väldigt viktiga för dig så stå upp för dig själv så att du kan röra dig närmare det du vill.
Det är viktigt att våga vara självständig för några i tanken och i dina handlingar för det är så du får saker att röra på sig. Det kommer att finnas saker denna vecka som tar form och några som faller bort som det ska vara.

Det kommer klarhet din väg och det ser ut som om universum har ett finger med i spelet. Det finns också saker som kommer att hända för dig och det kommer att röra på sig i den riktning du önskar och du behöver inte göra så mycket utan det bara kommer att ske för dig. Det är något som universum kommer ge dig och det är din tur nu! Detta är menat för dig.

En själsfränderelation kommer att vara viktig för dig och det kommer att finnas utveckling för er och detta kommer vara bra för er båda. Det ser ut som om ni båda kommer att kunna vara i ert esse mer. Det finns någon som kommer att vara mycket mer framåt och våga lite mer.

Besvikelser finns runt någon och det är någon som inte riktigt har gett dig svar eller något avslut, och det finns någon som inte varit riktigt ärlig med vad som hände eller vad som händer runt hen nu. Det fins saker som är lite svåra och det ser ut som om denna person smyger runt lite grann eller inte riktigt säger som det är och det är något du behöver acceptera.

Kram Erika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *