Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Den senaste tiden har det varit en del andar här. Både en ung flicka som drunkande eller tog livet av sig genom att dränka sig en sommar. Det finns en koppling till Norge här. Sedan har det varit en man här som är lite busig och gillar katter. Min koreanska familj har varit här och hälsat på också.

Gilla gärna och följ min FB sida Tarot and Angels. Vid 1500 likes så kommer jag lotta ut läggningar och budskap.

Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Erbjuder nu andekontakt som sker via messenger vilket betyder att du behöver närvarande (chat) och kunna bekräfta vissa saker. Det kostar 300 kr.Jag kan ej bestämma vem som kommer och säger hej. Jag kan inte heller garantera kontakt.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Det finns två personer runt dig som du är intresserad av. Något med B eller J i namnet, kan vara Björn, Bjarne.. eller ett efternamn. Det ser ut som om en av dessa personer är väldigt intellektuell, kan även vara lärare eller studera något. Det ser dock ut som om du känner dig lite uppgiven då du inte riktigt vet vad som är vad eller vad du känner, men det är okej. Ta ett steg i taget för det kommer klarhet till dig senare under dagen eller de närmaste dagarna.

Det kan även vara så att du funderar på något och du försöker ta reda på svaret genom literatur eller på nätet, men svaret finns inom dig så du behöver fråga dig själv vad som är rätt. Det finns något som inte riktigt är klart för dig.

Det ser ut som om det finns ett fokus på det som var och återhämtning idag. Detta kan kännas lite tråkigt, men det är viktigt att reflektera och se över det som var så att du kan röra dig framåt och få den utgång och lycka du önskar. Det ser även ut som om en önskan kopplat till hem kan gå i uppfyllelse idag.

Du har väntat på en person några månader. Denna person är mycket passionerad och inte heller någon som ger sig i första taget. Hen har ljusare drag och har bra klädsmak. Hen kan upplevas som lite snobbig eller märkvärdig, men det är bara en fasad. Det kan även vara så att du får ett besked eller något meddelande angående jobb eller på din arbetesplats idag och detta meddelande är kopplat till en man med ljusare drag som bär kostym.

Kram Erika

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Helande/balanserade samtal via Messenger eller Skype, ca 45 minuter. 399 kr.
Tittar på vart du är nu, vad du behöver för att komma vidare, hur du uppnår balans mm.Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
Kraftdjur samt budskap, 150 kr
3 månadersläggning 250 kr

Erbjuder även
Inre barnet samtal, 300 kr
Detta samtal passar dig som vill läka ditt inre barn. Detta handlar om sår från ditt barndom eller mönster som du bär med dig från din barndom.
Detta samtal består av en guidad meditation/samtal där du kommer möta ditt inre barn.
Det tar ca 30 min och du behöver vara ostörd under samtalet. Frågor och dylikt görs efter den guidade meditationen.

Tvillingsjäl samtal, 300 kr (ord pris 350 kr)
Görs via messenger eller skype och tar ca 30-40 minuter där du blir guidad av mig. Du kommer träffa din tvillingsjäl och kommunicera/känna hens kärlek. Healing ingår även i detta samtal som tar hand om era energier och balanserar dessa.Endast tidsbokning.
Har erfarenhet av tvillingsjälar sedan tidigare via läggningar, healing, studier och är själv tvillingsjäl så förstår processerna och utmaningarna på denna resa.

Transformerande samtal, 300 kr
Det tar 45 minuter, 300 kr.
Görs via messenger eller skype
Ett avslappnade samtal/meditation där du får möta din guide sam få en tillbakablick till ett eller två av dina tidigare liv och på sått förstå varför vissa känslor och mönster finns i ditt liv.
Du behöver vara oströrd under samtalet. Vi kommer även prata lite efteråt där jag kan sätta ord på det du varit med om och du får även möjlighet att ställa frågor.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

4 reaktioner på ”Dagens budskap onsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *