Dagens budskap lördag

Hej fina <3

Helg. Jag ska bara slappa idag. Ibland behöver vi bara vara utan att fylla vår helg med aktiviteter. Balans är viktigt och om du har stressiga veckor så är det viktigt att helgen är så fri som möjligt. Jag vill även passa på att önska dig en fin första advent.

Erikas julhjälp!
Jag gjorde detta förra året och kommer göra det i år igen då många är i behov av hjälp.
Är du eller någon du känner i behov av lite extra hjälp under julen så mejla till mig på tarotandangels@yahoo.com och berätta lite om din situation så har du chansen att få ett presentkort på mat eller kläder. Det finns tre presenkort totalt.

Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om det inte resonerar så är det inte till dig.

Det handlar om att du väntar på något eller någon och du har försatt dig själv i en position där du inte gör något alls och i och med detta kan du inte heller få den stabilitet du önskar så fundera på om det/hen är värt/d detta.
Det kan vara så att du även känner att du sitter fast och lite begränsad just nu, men fundera på vad det är som gör att du känner så.  Det är viktigt att du släpper taget och bara hänger med i flödet.

Detta med svek och besvikelser kommer upp igen, men denna gång ser det ut som om du tittar tillbaka och minns fast detta får dig inte att känna dig ledsen utan det handlar mer om att du inser hur långt du kommit. Den person som sårade dig har inte längre makt över dig och det blev bra till slut. Ge dig själv en klapp på axeln och var stolt över dig själv och hur långt du kommit. Ibland är det som sårar oss mest en början på något nytt.
För någon handlar det om en relativt ny besvikelse som du först nu kan se på med andra ögon och inse att detta var det bästa. Denna besvikelse tog dig vidare och du har en viss stabilitet som du önskade.

Du åker tillbaka i tiden fysiskt eller själsligt idag. Du kan besöka en plats där du spenderade mycket tid förut eller så handlar det om ett tidigare liv som du besöker på något sätt, ensam genom meditation eller med hjälp av någon annan. Detta kommer ge dig klarhet och en aha upplevelse.

Kram Erika

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Smygtitt 2020, 250 kr
Tittar lite på vad som är på väg in i ditt liv nästa år när det kommer till kärlek, arbete/ekonomi, allmänt samt vad änglarna har att säga dig om 2020.
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
3 månadersläggning 250 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

4 reaktioner på ”Dagens budskap lördag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *