Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Vad är du tacksam för idag? Jag är tacksam för att mitt lilla hjärta haft en bra vecka i skolan hittills, alla möjligheter jag haft denna vecka och har idag. Tacksam för min familj och mina vänner. Tacksam för att du läser mina budskap och för alla kommentarer mm.

Gilla gärna och följ min FB sida Tarot and Angels. Vid 1500 likes så kommer jag lotta ut läggningar och budskap.

OM du bokar en läggning idag får du en överraskning i form av en fråga med kortare svar, budskap, rabatt mm.

Min FB sida har en webshop, men den är inte mobilvänlig (uppdateras efter hand)
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut nya läggningar och erbjudanden.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/17216590338984
Jag hoppas kunna börja med min podcast detta år också. Det blir nog i december 😀 Håll gärna utkik eller följ om du vill (https://tarotandangels.podbean.com)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten -tack! Om det inte resonerar är det inte till dig.

Du känner inte riktigt den tillfredsställelse och framgång du önskar. Det finns en avsaknad av samhörighet med andra och med en situation. Det ser ut som om du känner dig begränsad och det finns inte riktigt den frihet du önskar pga en händelse som påverkar dig mer än vad du egentligen vill kännas vid. Det ser ut som om du förbereder dig för en ny fas i ditt liv där vissa saker måste avslutas först så att något nytt kan komma in i ditt liv.

Du sitter fast i en situation och tankarna maler på. Du funderar på om det någonsin kommer bli bättre och du känner att du inte är nöjd med din arbetssituation just nu då du gärna vill komma vidare, men vet att det inte går just nu vilket skapar frustration och negativa tankar.

Det kan även vara så att du behöver pyssla om dig själv lite extra idag eller så kommer någon att pyssla om dig lite extra mycket så att du kan återhämta dig eller bara vara. Det ser ut som om någon föräldrar är trött på att vabba och vill börja jobba igen och träffa kollegor, men håll ut. Försök koppla av lite senare under dagen.

Ett meddelande på FB, sms eller liknande kommer in under dagen. Detta är från en yngre person som är väldigt framåt och kommunikativ. Det ser ut som om denna personen har beundrat dig ett tag eller har något att säga efter en tids tystnad så lyssna med ett öppet sinne och hjärta innan du agerar.

Hem är viktigt idag. Det ser ut som om du vlill göra om hemma eller köpa något nytt till ditt hem och detta är något som du sparat till en tid och nu kan du äntligen se till att det händer precis såsom du vill.

Kram Erika

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster
Smygtitt 2020, 250 kr
Tittar lite på vad som är på väg in i ditt liv nästa år när det kommer till kärlek, arbete/ekonomi, allmänt samt vad änglarna har att säga dig om 2020.
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Vem är på väg in i ditt liv, 220 kr (Tittar påVem är på väg in i ditt liv, vad hen kommer känan för dig, Vad du kommer känna för hen, deras agerande mot dig)
Ny kärlek, 250 kr (Kommer det in någon i ditt liv snart, Stjärntecken hen har,  Är ni kompatibla, Kommer det hålla, Kommer relationen ha den utgång du önskar)
Din väg 170 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Mitt ex och jag, 175 kr (får ni en andra chans, varför det tog slut samt vad du kan göra)
Min guide 2, 190 kr (tittar på vem din guide är såsom utseende eller egenskaper, hur din guide hjälper dig nu samt ett budskap från din guide)
Kärlek special 150 kr (situation nu smat när kärleken kommer in i ditt liv)
3 månadersläggning 250 kr

Erbjuder även
Inre barnet samtal, 300 kr
Detta samtal passar dig som vill läka ditt inre barn. Detta handlar om sår från ditt barndom eller mönster som du bär med dig från din barndom.
Detta samtal består av en guidad meditation/samtal där du kommer möta ditt inre barn.
Det tar ca 30 min och du behöver vara ostörd under samtalet. Frågor och dylikt görs efter den guidade meditationen.

Tvillingsjäl samtal, 300 kr (ord pris 350 kr)
Görs via messenger eller skype och tar ca 30-40 minuter där du blir guidad av mig. Du kommer träffa din tvillingsjäl och kommunicera/känna hens kärlek. Healing ingår även i detta samtal som tar hand om era energier och balanserar dessa.Endast tidsbokning.
Har erfarenhet av tvillingsjälar sedan tidigare via läggningar, healing, studier och är själv tvillingsjäl så förstår processerna och utmaningarna på denna resa.

Transformerande samtal, 300 kr
Det tar 45 minuter, 300 kr.
Görs via messenger eller skype
Ett avslappnade samtal/meditation där du får möta din guide sam få en tillbakablick till ett eller två av dina tidigare liv och på sått förstå varför vissa känslor och mönster finns i ditt liv.
Du behöver vara oströrd under samtalet. Vi kommer även prata lite efteråt där jag kan sätta ord på det du varit med om och du får även möjlighet att ställa frågor.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

 

6 reaktioner på ”Dagens budskap fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *