Veckobudskap inför vecka 40

Hej fina <3

Helgen har avnjutits av intressanta samtal och vila. Nu ser jag fram emot nästa vecka då det blir en hel del jobb och annat spännande som jag funderar på.

Intresse för grupp meditation eller en grupp där vi ses för att prata om ångest och även självkärlek i Falun? Mejla mig då.

Det kan bli färre budskap i höst då jag kommer jobba mer på mitt andra jobb.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida

Veckobudskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Något har kommit till ett stopp och det känns väldigt tråkigt och det känns utmanande, men det kommer inte vara såhär för evigt. Det kommer vara en hel del att vänja dig vid och det kommer ta tid. Det är dock inget som är defiinitivt. Det kommer att vara bra för dig att det blir så här och du behöver så klart fundera på vad du vill i allt detta och det är viktigt att göra det som känns mest rätt för dig.

Det finns en person som du har ett starkt band till och det känns magiskt när ni pratar eller hörs och det finns något där som du inte riktigt kan förklara. Det är dock så att ni inte riktigt befinner er på samma plats i livet vilket gör att någon kommer att röra på sig eller har bestämt sig för att göra något som gör att ni inte kommer ha samma kontakt eller tom en relation. Det är något att sörja för det känns som ett avslut även om det kanske inte är det.

Det är någon som har semester eller som behöver ha lite ledigt för att återhämta dig, men för andra så handlar det om att du behöver ge dig själv tid för att återhämta dig från något som sårat dig eller som tagit energi från dig. Du behöver fylla på med energi.

Något bra och långvarigt är på väg till dig eller att utvecklas för dig. Du behöver dock kanske göra något nytt eller fundera på någon ny lösning så att detta kan gå i lås. Det finns mycket att fundera på denna vecka och det är också viktigt att du kanske frågar andra om råd.

Kram Erika

5 reaktioner på ”Veckobudskap inför vecka 40

  1. Björn skriver:

    ✨Ååhh????✨????
    Tack✨????
    Den känslan tar jag till mej i mitt hjärta och själ✨????????????
    Tack för att du finns????????
    ????✨????????✨????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *