Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Lite tråkiga saker först.. Jag blev hotad av en klient efter påsk här och denna person hotade att polisanmäla mig då hen inte riktigt fick det svaret hen önskade, och krävde sina pengar tillbaka vilket har resulterat i att jag har vidtagit åtgärder då detta beteende inte är acceptabelt.

Det fina är att det är ljusare ute och lite varmt så det tackar jag för ♡

Jag önskar dig en fin dag och helg. Veckobudskapet kommer som vanligt på söndag eller måndag.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove) Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida Veckobudskapen läggs ut söndag eller måndag beroende på tid mm. Det kommer bli något budskap den övriga veckan om tid och energi finns.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

En ny energi runt kärlek och relationer, och det ser ut som om någon kan uppvakta eller göra något nytt för att få saker att röra på sig. Något har definitvit förändras och det kommer att märkas. Det kan vara en dejt, ett meddelande eller samtal som kommer få saker och ting att kännas bättre och ge extra pirr eller fjärilar i magen.
Några kommer få en ursäkt från en annan person som du känner för och denna person kommer nu äntligen ta steget ut och säga något om det som var eller hände som kommer leda er framåt. Denna person som ber om ursäkt har fått vissa insikter och även en annan mognad som kommer att vara bra för er framåt.

Det ser ut som om det finns någon möjlighet runt dig och detta är något bra och det kommer få dig att känna att saker och ting kan ordna sig och bli bra. Det finns något som känns lite osäkert, men du kommer att se att detta är bra, och du behöver utmana din rädsla runt detta.

Det finns någon stabilitet och trygghet runt dig nu och det ser ut som om du äntligen kan göra din grej, och du känner dig trygg i detta. Du vet vad du behöver göra och du ser att du kan få den framgång du önskar. Det är viktigt att du gör din grej för du vet att du kan!

Tvillingsjälbudskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Det finns någon som verkligen fokuserar på sitt inre nu och kan även ha distanserat sig för att kunna vila och bara vara. Det känns som om denna person behöver läkning och även reflektera över vissa saker som påverkar hen mycket och det gör att denna person står stilla nu eller inte gör så mycket. Det finns något passivt, men det börjar hända saker och det kommer att hjälpa och det ser ut som om detta kommer få denna person att röra på sig, och även skapa en ny värld eller omständigheter där det kommer finnas en annan trygghet och stabilitet. Det finns en maskulin energi runt detta.

Någon är väldigt fram och tillbaka, och det finns en stark ådra av kreativitet och det är saker som händer nu och det finns en väldigt intensiv energi. Det är som om denna person inte riktigt kan vara stilla och det är för att det finns mycket inom denna person som behöver komma ut och denna person är mycket mer känslomässigt medveten, engagerad och kan uttrycka sig.

Det ser ut som om kommunikation, självständighet och tålamod är viktiga ord för tvillingsjälar nu.

Kram Erika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *