Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Snart är det fredag igen.. tveksamt om det kommer ett budskap imorgon då det varit lite mycket denna vecka.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove) Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida Veckobudskapen läggs ut söndag eller måndag beroende på tid mm. Det kommer bli något budskap den övriga veckan om tid och energi finns.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

En paus är behövlig nu eller att bara ta ett steg tillbaka och fokusera på att röra sig framåt och uppnå lugn och harmoni i ditt liv innan du söker något annat. Det kommer att bli bra om du fokuserar rätt och gör det du behöver. Det kan vara svårt, men öva på här och nu och sedan ta ett steg i taget.
Andra har varit ute och rest och behöver landa igen och det tar olika lång tid innan man hittar tillbaka till lunket. Du vet vad du behöver för att komma tillbaka till lunket så gör det. Det kan vara bra att vila lite extra speciellt om det var några intensiva dagar borta.

Det finns val att göra här och det är inte lätt, men du vet att du behöver välja och det handlar om att det är svårt för att du inte vill göra fel eller göra något som inte är bra. Det är också som om du är rädd för att du inte ska få det resultatet du vill ha, men ju längre du krånglar och har det desto större chans är det att det inte blir som du vill.

Det är något som känns fortsatt bra och som du känner blommar och det är också något som kommer att utvecklas för dig. Det finns mycket värme och glädje runt dig, och du njuter av allt som är och det finns hopp inför framtiden.

Kram Erika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *