Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove) Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida Veckobudskapen läggs ut söndag eller måndag beroende på tid mm. Det kommer bli något budskap den övriga veckan om tid och energi finns.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Det finns en hel del rädslor som kommer upp och det finns någon som triggar dig, och det finns något som känns på djupet som du inte riktigt vill kännas vid även om det kan vara viktigt att läka detta och fundera på varför det känns så. Det är så klart svårt, men det kommer att vara värt det och nästa gång kanske det inte kommer kännas lika utmanande och triggande.

Det är viktigt med balans nu, men det kommer att ta lite tid. Det är viktigt att stå ut och det finns saker som kommer behöva mer och det är också viktigt att fundera över vad du ska engagera dig i och inte. Det går inte att göra allt. men något. Det finns någon som kommer ta det lugnt och inte stressa fram något vilket är bättre än att rusa in i något och även om den andra personen kan känna sig lite utmanad så är det ändå okej och bra.

Våga välja det som känns bäst för dig och det som ger dig de bästa förutsättningarna .Var inte rädd för att säga som det är och var ärlig med dig själv om vad du behöver. När du väl bestämmer dig kommer det kännas lättare för dig.

Kram Erika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *