Veckobudskap vecka 15

Hej fina <3

Ny vecka snart och denna vecka kommer att bli intensiv för mig med jobb, möten och ångestexponering.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove) Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida Veckobudskapen läggs ut söndag eller måndag beroende på tid mm. Det kommer bli något budskap den övriga veckan om tid och energi finns.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Det är någon som inte riktigt säger som det är eller som smyger runt lite grann, men det finns saker som kan ordna sig med tiden. Det är viktigt att verkligen våga ha tålamod och fundera på vad du behöver göra i allt detta och det kommer falla på plats med tiden. Det är viktigt att inte forcera något. Det ser ut som om den person som inte är ärlig är rädd för att det inte ska bli som hen vill eller att det ska bli kaos så hen undviker vissa saker.

Någon har lite svårt för att vara öppen nu och kan hålla fast vid saker och ting som inte är bra för det håller dig själv tillbaka från möjligheter och även en viss trygghet som du behöver eller vill ha. Det är viktigt att våga öppna dörren till det du vill och även våga ge detta en chans för du kommer hitta mer än vad du tror.

Det är viktigt att fundera på vad du behöver göra nu och det finns en hel del saker som kan kännas brådskande eller som om det finns saker som kommer din väg som behöver din uppmärksamhet och det kan leda till att du kan känna dig lite förvirrad eller skapa konflikter då det finns olika saker som är viktiga på olika sätt. Du kommer att behöva prioritera.

En själsfränderelation känns väldigt bra nu och ni vågar vänta ut varandra, och ni behöver inte göra så mycket. Ni känner att det är som det ska och att det är saker som kommer att ordna sig för er. Det finns en djup förstående och ni känner er väldigt dragna till varandra, och ni kan inte låta varandra vara och ni vill helst vara nära varandra hela tiden.

Det känns som om någons äktenskap har fått en nytändning och det finns saker som har förbättrats pga den tid ni investerat i allt detta och det ser ut som om ni prioriterar varandra på ett annat sätt som gör att det känns bättre. Era omständigheter har förändrats vilket betyder att det finns en annan tid som är bra för er och det kan skapa en tryggare framtid.

Det ser ut som om en religiös byggnad eller religion kan vara viktigt nu för några, och det handlar om att ha tillit till Gud eller liknande för att komma vidare och för att ge någon slags tröst just nu angående en specifik person som är viktig.

Kram Erika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *