Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Jag hoppas du har haft en fin start på veckan. Jag har problem med min fotled så behöver gå till läkaren.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove) Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida Veckobudskapen läggs ut söndag eller måndag beroende på tid mm. Det kommer bli något budskap den övriga veckan om tid och energi finns.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Det ser ut som om någon har tagit en time-out och bara är just nu och vill inte välja, eller säga något utan bara vara och ta hand om sitt. Det betyder att det kan också  vara någon som satt gränser nu och inte tar någon skit från någon vilket fler borde göra ibland eller hela tiden. Det är viktigt att du ger dig själv tid nu, men om du undviker något så går det inte att undvika det hur länge som helst.
Någon väntar på att någon ska bestämma sig eller fatta ett beslut och det utmanar dig, men det kommer så håll ut. Det blir bra och det finns också något som kommer att överraska dig lite.

Det finns en lite tung känsla nu där saker och ting inte riktigt rullar på som du vill och det gör att du känner dig trött, irriterad och frustrerad, men det är snart över och det kommer att kännas lättare så stå ut. Det ser uts om om det är något nytt på väg till dig och det ser också ut som om detta är något som kommer få dig att vilja kasta dig ut och våga lite mer – spännande.

En flytt eller resa kan vara viktig nu och det kräver lite eftertanke och det finns en del att tänka på. Du behöhver se över vad som är bra och dåligt i allt detta, och det är viktigt att fundera på vad som är vad. Det är inte bara att tuta och köra så det är viktigt att tänka på detta ordentligt.

Kram Erika

2 reaktioner på ”Dagens budskap tisdag

  1. Evalena skriver:

    Du är helt underbar som delar med dig av din kunskap.
    All kärlek och glädje sänder jag dig.
    KramEvalena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *