Dagens budskap torsdag 14/6

Hej fina <3

Tack för all feedback, kommentarer och likes <3 Tack till alla er som mejlar mig också <3 Ni är underbara <3 Det ger mig sådan glädje och det värmer verkligen så tack igen!

Jag hoppas det ska bli lite lugnare nu med alla energier och att jag kan få sova lite bättre och ha mer ork, men det har gått bra hitills iaf. Jag är en person som behöver mer sömn än andra tror jag.

Jag önskar dig en fin dag med massa kärlek och värme.

Dagens budskap

Du känner dig låst vid en situation eller person som igår och detta är mer än känsla än verklighet. Du dras till denna person och situation, men du kommer bli tvingad att göra ett val snart. Om denna situation är ohälsosam för dig på något sätt så kommer du  välja mellan att stanna kvar vilket kommer skapa stagnation eller så väljer du att lämna och röra dig framåt. Det kommer inte vara lätt, men du kommer ha turen på din sida. Du kommer komma vidare och röra dig mot bättre saker.
Om denna situation inte är ohälsosam utan handlar mer om en stark sjäsligt band som en själsfrände eller tvillingsjäl ser jag att det också finns någon konflikt mellan er så försök att reda ut det genom att lyssna och var inte så envis..

En yngre passionerad person finns i ditt liv eller kommer in i ditt liv och detta kan röra jobb, men jag ser också att det kan handla om relationer. Du kan dejta någon som är yngre och passionerad hihi, men jag ser också att ett meddelande kan komma din väg idag från ett romantisk intresse.

Kram Erika

Sommarläggning 1 (juni, juli, augusti) 150 kr
Sommarläggning 2 (juli, augusti och september) 175 kr
Läggning ett ämne/två ämnen 150 kr/ 250 kr
Tvillingsjäl läggning 150 kr
6 månaders kärleksprognos 300 kr
Om du önskar en annan läggning hittar du mig på Facebook under Tarot and Angels eller på mejl (se ovan)

ALLA LÄGGNINGAR BOKAS VIA MEJL (chunchoon@yahoo.com) ELLER FACEBOOK

8 reaktion på “Dagens budskap torsdag 14/6

  1. Tack för din läggning, ska bli spännande att se vad som händer, återkommer om hur det blev 💜💜💜 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *