Dagens budskap 15/6

Hej fina <3

Skolavslutning för mina barn idag och efter det kommer mamma hit så då blir det lite fika och mys 🙂 Vi ska fira hennes födelsedag också då hon fyller år imorgon <3 Världens bästa mamma och mormor <3

Under sommaren kan det bli så att jag bloggar lite mindre så det kanske inte blir budskap varenda dag, men någon/några gånger i veckan iallafall. Det kanske blir varenda dag också.. jaja.  Håll utkik bara och jag brukar ju meddela om jag åker iväg mm.

Dagens budskap

Denna energin om att vara bunden/dragen till någon dyker upp idag igen. Det finns en sådan stark dragning både känslomässigt och sexuellt/fysiskt. Det är starka krafter detta och det är väl så att du är medveten om detta nu. Mycket passion och vilda äventyr för er <3 Några gillar ju denna dragning, men i många fall är den ohälsosam så se upp med detta bara. Andra känner sig som sagt bundna och kan inte riktigt komma loss, men fundera över vad du kan göra för att komma loss.

Några av er ska åka utomlands snart och detta är en resa du sett fram emot ett tag. Jag ser värme, kärlek och passion <3 Det kan vara så att du ska resa till din kärlek som bor i ett annat land och att det är först nu du har möjlighet att göra detta efter en lång väntan. Den som väntar på något gott… Ha det så bra på din resa.
För andra handlar det om att du har avslutat något, du är klar med en cykel och något nytt kommer ta form i ditt liv. Du kanske redan har sett eller känt av detta annars får du vara tåmodig och vänta lite till.

Kram Erika

Sommarläggning 1 ( resterande juni om du vill annars juli o augusti) 140 kr
Sommarläggning 2 (juli, augusti och september) 175 kr
Läggning ett ämne/två ämnen 150 kr/ 250 kr
Tvillingsjäl läggning 150 kr
6 månaders kärleksprognos 300 kr
Om du önskar en annan läggning hittar du mig på Facebook under Tarot and Angels eller på mejl (se ovan)

ALLA LÄGGNINGAR BOKAS VIA MEJL (chunchoon@yahoo.com) ELLER FACEBOOK

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *