Helgens budskap

Hej fina <3

Det händer mycket de sista veckorna av juni när det gäller kärlek. Det är en månad för återförening, men detta år är också en tid av återförening för själsfränder och tvillingsjälar. För mig är det två olika saker, men ibland blandar man ihop de vilket inte är så konstigt då det finns vissa likheter. Många skriver om vad det innebär att ha en tvillingsjäl och de olika stadierna mm och jag delar med mig av olika teorier/författare i min grupp gällande tvillingsjälar, men andra saker också för jag anser att det är viktigt att vi hittar vår egen sanning. Det finns inget rätt eller fel. Vissa saker måste vi uppleva också innan vi “vet”.  Jag kommer skriva mer om tvillingsjälar vid ett senare tillfälle.

Önskar dig självklart en fin helg <3

Dagens budskap
Firande o glädje med goda vänner och familj denna helg. Det kan vara så att du reser eller har rest till din hemstad o träffat en massa gamla vänner och bekanta igen. Det kan finnas en speciell person där som du inte sett på länge och vem vet vad som kan hända. Bara njut och häng med i flödet. Kontrollera det inte.

Återförening med vad som känns som ett ex. En av er lämnade den andra för jag ser inget vänskapligt eller gemensamt beslut om att göra slut. Detta var jobbigt för några av er och det tog tid att komma över det, men nu kommer hen tillbaka.. För andra av er var det inte jobbigt och det kan vara så att du ångrar dig och kontaktar ditt ex. Var öppen för svaret bara.

Denna energi om att ha ett starkt band till någon hänger kvar.. men denna gång är det mer som om att du inte kan klara dig utan denna person utan du måste bara ha hen. Du kan inte andas utan hen. Du känner en sådan stark dragning till denna person.. oj oj oj <3 Medberoendet är starkt för vissa av er vilket inte är hälsosamt i längden. Att behöva en person och vilja vara med den är två olika saker så se upp med vad som är vad i just din relation.

Kram Erika

Sommarläggning 1 ( resterande juni om du vill annars juli o augusti) 140 kr
Sommarläggning 2 (juli, augusti och september) 175 kr
Läggning ett ämne/två ämnen 150 kr/ 250 kr
Tvillingsjäl läggning 150 kr
6 månaders kärleksprognos 300 kr
Om du önskar en annan läggning hittar du mig på Facebook under Tarot and Angels eller på mejl (se ovan)

ALLA LÄGGNINGAR BOKAS VIA MEJL (chunchoon@yahoo.com) ELLER FACEBOOK

2 reaktioner på ”Helgens budskap

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *