Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Jag har problem med min arm och axel och ska därför till läkaren/sjukgymnasten på fredag så kanske bara blir budskap idag och fredag, men vi får se.  Hoppas du får en fin start på veckan <3

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Det finns en lite tung och överväldigad energi runt dig just nu och det känns som om du verkligen är trött från att försöka göra något eller nå framgång med något som inte riktigt har blivit eller är som du tänkt. Det finns saker som behöver falla opå plats och du behöver ha tålamod och vänta för den som väntar på något gott…

Någon har det kämpigt då det finns en massa förändringar runt dig som du inte trodde skulle bli så utmanande, men i slutändan så kommer detta vara bra för dig och du behöver gå igenom allt detta för att utvecklas. Se detta som en möjlighet och tillfälle till mer och så att du kan komma vidare och framåt även om det är tungt nu.

En relation som känns på djupet har det lite svårt nu och det finns en paus eller avbrott för några och detta är så att ni ska kunna komma på banan igen individuellt, men också som par. Kanske finns det saker ni behöver fundera på, prata och och sedan göra om eller bättre så ta denna möjlighet och omfamna den.

Kram Erika

2 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *