Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Jag hoppas du har haft en fin vecka hittills. Idag blir det studier och terapi i ett vilket alltid är spännande för mig 🙂

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Det finns tankar på det som var och du vet inte riktigt hur du ska komma vidare här och det är som om det förflutna eller det som var drar i dig på flera sätt vilket gör det svårt att bara släppa. Ibland är det nödvändigt att släppa det som är svårt för att välkomna nya möjligheter.
Några få hoppas på en återförening med någon och att det ska komma snart då du är redo och vill bara att ni ska få en rättvis och ärlig chans tillsammans.

Det finns något slags kommunikation runt dig och det finns något som sker ganska plötsligt här, men det kommer föra med sig goda ting och det kommer göra att du kommer komma vidare med något. Det finns så mycket bra  och positiv energi runt detta så du behöver inte göra något mer än att vara öppen för detta.

Kort tvillingsjälbudskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Jag är besviken just nu och jag vill inte göra mer just nu utan jag vill vara ifred och fundera på vad jag ska göra framåt. Jag vill helst bara vara och inte säga eller göra för mycket, dels för att jag inte vet, men också för att jag inte vill vara sårabar. Jag vill inte öppna upp och säga som det är. Det finns saker som jag inte är redo för. Jag hoppas jag kommer få en andra chans en dag när jag är redo för det.

Någon hoppas på en annan närhet, men det är inte läge för det nu. Det kommer ta tid och det finns saker som behöver balans och det är som om någon undviker att jobba med sig själv så det tar därför längre tid. Det finns också saker som behöver få en annan lättsamhet och se det positiva eller roliga i allt detta och ta det inte för seriöst alla gånger.

Trevlig helg!

Kram Erika

6 reaktioner på ”Dagens budskap fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *