Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Det finns mycket positivt runt dig nu och det finns så många gåvor du besitter som inte riktigt fått komma till uttryck än, men det kommer. Det finns också bra balans och flyt runt dig och i ditt liv nu och du känner att saker och ting äntligen fallit på plats och du gillar det. Det är som om det äntligen är din tur eller att du fått din chans nu.

Det finns val att göra eller beslut att fatta och det är svårt för du vet inte vad som är bäst att göra även om du vet att du behöver göra något. Du vill inte ha denna förvirring runt dig och genom att fatta ett beslut så kommer du också få mer klarhet och det kommer kännas bättre. Det är viktigt att göra det som KÄNNS rätt och inte det som ser rätt ut.

Du är besviken nu och du känner att du ger och ger, men inte får samma sak eller engagemang tillbaka och det gör ju att det känns utmanande. Det är som du vill ha mer, men att du vet att du också borde vara mer bestämd i vad du ger och kanske säga nej till vissa saker eller personer.

Kram Erika

6 reaktioner på ”Dagens budskap onsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *