Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Hoppas du har haft en fin helg. Jag har bara varit i helgen vilket är skönt. Denna vecka är det fullt upp igen. Hoppas du får en fin start på veckan.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Det är viktigt att du släpper all oro och funderingar som du har just nu. Du har och oroar dig så mycket över en specifik situation att du inte riktigt kan se framåt med objektivitet och klarhet.  Fokusera bara på vad du kan förändra och sluta fokusera på saker du inte kan kontrollera. Du kommer möta utmaningar och alla erfarenheter är lärdomar.  Din utmaning nu kommer lära dig uthållighet och tålamod.

Saker och ting rör på sig lite grann nu och det ger dig hopp och det finns också en liten oror runt detta pga den ovissheten som finns kopplat till detta. Det är dock viktigt att istället se det positiva och känn istället möjligheterna som finns runt detta och att du kan äntligen åstadkomma det du vill och behöver i viss mån.

Det är viktigt att lyssna på din magkänsla för att hitta något du söker och även om du försökt ignorerat din magkänsla många gånger angående en specifik sak så går det inte längre och det är något du vet innerst inne så se detta som en liten påminnelse 🙂

Kram Erika

7 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *