Veckobudskap inför v 46

Hej fina <3

Här kommer ett kortare veckobudskap. Önskar dig en fin söndag och Fars dag!

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida

Veckobudskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Här finns det kommunikation runt någon och du behöver kanske stå på dig eller stå upp för dig själv här och verkligen fundera på vad du vill i allt detta även om det känns positivt så är det bra att fråga dig själv om detta verkligen är vad du vill eller om det finns något annat för dig som känns bättre.
För andra så finns det samtal om healing eller att du behöver göra en läkande resa på något sätt och det kan handla om ett spa eller någon andlig retreat, men det finns fortfarande en osäkerhet runt detta.

Detta med känslor kommer ta fokus för några och det är som om det är svårt med kommunikation och engagemang för det är som om någon inte riktigt vill ta ansvar eller säga som det är och det gör det svårt. Någon är väldigt naiv eller lite omogen här och det är som om en får dra lasset själv vilket inte skapar bra förutsättningar till mer.

Det finns vissa konflikter denna vecka och det ser ut som om det har skapat eller kommer skapa en viss distans. Det finns någon som vill ha lite tid här eller vara ifred och det är bara att respektera det även om du inte gillar det eller om det känns konstigt. Det är viktigt att låta saker och ting ebba ut.

Kram Erika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *