Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Hoppas du har haft en fin vecka. Önskar dig en fin helg!

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar så är det inte till dig

Det ser ut som om du är ganska trött nu och det finns inte riktigt den energi du behöver just nu och det mesta känns svårt, men det finns någon eller något som kan hjälpa dig att komma vidare eller ge dig lite mer energi, men du behöver hitta det eller se möjligheterna.

Våga vara i nuet och låt dina känslor visa dig vägen framåt. Ibland behöver vi släppa taget mer om det som hämmar eller stoppar oss och bara vara. Känslor är inte farligt och det finns många som behöver våga leva ut mer och känna efter.

En återförening finns på tapeten för någon som väntat i månader eller tom år och det behöver inte vara en romantisk relation eller karaktär utan det är en person som var viktig för dig och det kändes som om ni hade väldigt mycket gemensamt och ni kände att det fanns något väldigt speciellt mellan er.

Tvillingsjälbudskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar så är det inte till dig

Det finns kommunikation mellan dig och hen då det inte är läge för er att träffas nu då det finns andra personer med i bilden. Det ser ut som om det finns någon som är gift här och det är inte lätt, men det är också saker som någon eller båda två behöver jobba med och fundera på. Någon funderar på skilsmässa, men vet inte om det är läge vilket påverkar er båda och ni är fullt medvetna om det. Det ser ut som om det är en svår situation, men ni känner att det finns något speciellt mellan er.

För andra så är det viktigt med tålamod och tillit i allt detta då det finns någon som känns svår. Det är någon som har svårt för det känslomässiga eller tycker det är utmanande och svårt och som gärna vill skydda sig själv lite grann från att bli sårad eller besviken och det är viktigt att gå varsamt fram. Detta kan trigga den andra personen som inte alls gillar detta med att vänta och tålamod… men en viktigt läxa.

Kram Erika

2 reaktioner på ”Dagens budskap fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *