Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det ser ut som om saker och ting rullar eller börjar rulla just nu och det finns saker som varit jobbiga, men det kommer lätta nu och det kommer inte alls hålla dig tillbaka på samma sätt. Det finns något som verkligen kommer ge dig en skjuts framåt och det kommer kännas posiitvt och bra. Det finns inget som kommer stoppa dig längre så full fart framåt.
För andra så kan det finnas tankar på en flytt eller att du vill flytta och det ser ut som om någon dörr kan öppnas runt detta nu efter att det känns svårt och det är viktigt att också fundera på vad du kan göra för att hjälpa till så att säga.

Det behövs lite balans nu och det kan vara klokt för någon att reflektera lite och inte bara rusa framåt. Det kommer inte hjälpa dig utan snarare bli tvärtom. Det är viktigt att det finns energi så att du inte rusar in i något som du inte har kraft till.
För andra så finns det en person som du dras till som du inte riktigt kan hitta balans med eller få balans med och det känns svårt, men samtidigt så kan ni inte släppa varandra. Det är dock dags att ta ett steg framåt eller få ett avslut kanske.

Kram Erika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *