Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Hur har din helg varit? Jag har haft en lugn helg, varit ute en sväng och träffat en av mina närmaste vänner vilket var mysigt att få prata samt att tanka lite energi.

Denna vecka är det mycket igen så får se hur det blir med budskap mm.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det är tungt för många nu och det känns som om det finns en hel del frustration och konflikter runt dig/er. Det finns något som verkligen behöver pratas om och du behöver fundera på din väg framåt och vad som är rätt för dig. Det är viktigt för dig att verkligen vara ärlig och rak med vad du behöver och även dina känslor nu.
Någon är också trött på att vara slut och att hela tiden utmanas och det är som om denna person inte orkar med en massa bråk. Det är inte lätt att vara i den energin hela tiden eller vara beredd på att det ska komma någon konflikt din väg.

Det ser ut som om det finns framgång runt någon och att saker och ting äntligen faller på plats för dig och du kommer se hur en dörr öppnas för dig och hur fler kommer följa. Det finns något som samtidigt behöver lite tålamod och du behöver också vara snäll mot dig själv när det gäller allt detta och inte göra för mycket för det kommer falla på plats av sig själv inom sinom tid.

Kram Erika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *