Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Hoppas du har haft en bra vecka och att du som haft ledigt har haft en skön och vilsam vecka. Jag har varit sjuk o vilat mycket. Budskapen kan utebli nästa vecka.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Nu är det paus eller stopp lite grann och det finns något som inte riktigt tar fart och det är något som behöver mer tid och det är viktigt att du också hittar en lösning och inte bara ser hinder eller svårigheter här utan faktiskt ser att det finns ett syfte med detta.

Det finns en känsla av att det behövs mer tid och det handlar om en viss person som inte är redo för mer och denna individ har en hel del att ta hand om gällande hens inre och det handlar också om att det behövs mycket mer reflektion och mod.

Det finns två energier runt dig och det är två olika energier. En är väldigt stabil, trygg och seg och den andra är lite mer impulsiv och drivande. De är väldigt olika, och ger dig olika saker och tillför olika saker i ditt liv. Det du behöver bestämma är vilken av dessa energier du ska fokusera på.

Kort tvillingsjälbudskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det är viktigt att våga ta ett steg tillbaka nu och verkligen jobba med dig. Att sitta med alla jobbiga och utmanande känslor som påverkar dig och även din tvillingsjäl. Det går inte att forcera något utan det handlar om att bara göra det du behöver nu och det är viktigt att du verkligen gör det. Det går inte att göra det halvdant eller bara skrapa lite på ytan utan du behöver verkligen get dirty.

Det finns någon som verkligen håller tillbaka och inte är van att vara i sina känslor eller säga som det är och denna person har en del att lära sig och det behövs utveckling runt dig. Det finns saker som denna person verkligen inte tänkt på tidigare, men nu så har du liksom triggat hen.

Kram Erika

Finns 2st julkalendrar kvar! Se www.facebook.com/tarotangelslove för mer info

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *