Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Det ser ut som om någon väntar på att någon ska våga uttrycka sig eller engagera sig mer på den känslomässiga fronten, men det ser ut som om du kan få vänta ett tag. Även om ni har många positiva och bra minnen så kommer det liksom ta tid för denna personen är inte redo och vill inte säga eller göra för mycket som kan tolkas eller uppfattas fel. Hen känner, men vill inte agera på känslorna alls.
Andra funderar på om det du väntar på kommer din väg överhuvudtaget och ja, men även här så kommer det ta tid och det ser ut som om det handlar om månader för detta att ske. Det är för att det inte finns dem rätt förutsättningarna just nu.

Någon känner att det är dags att ta steget ut nu och verkligen göra det som du vill, men det är som om du inte vet om du är redo fanns det känns som om du är redo och detta skapar en del konflikter och förvirring och du vet inte heller vad som är bäst. Det finns ett motstånd samtidigt som någon tryckt på grönt och det förvirrar också universum som inte riktigt vet om du vill tuta och köra eller bromsa. Det är viktigt att du bestämmer dig.

Kram E

 

2 reaktioner på ”Dagens budskap torsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *