Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Det blir en intensiv vecka igen. med möten och sjukhusbesök (allt är bra) varannan dag så det visar sig hur mycket jag hinner blogga.  Hoppas du får en fin dag o vecka!

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det ser ut som om du och någon krockar just nu då den ena gasar och den andra bromsar vilket skapar obalans och friktion. Det är viktigt att ni båda ser till varandras olikheter, accepterar och möts i mitten för annars kommer det alltid vara friktion som är negativ.
Andra behöver säga som det är idag och verkligen inte ta skit vilket kommer leda till en del konflikter, men även en annan trygghet för dig och du kommer känna dig lite friare och inte lika fast. Du kommer känna att du faktiskt kan..

Det ser ut som om det finns något nytt runt dig, men du vet inte om du ska våga tro på detta eller om du ska göra mer nu elelr ta ett steg tillbaka. Du vill inte vara med om samma sak eller att saker och ting inte ska utmana dig lika mycket, men det är också viktigt att bevisa för dig själv att du faktiskt klarar av och kan ta hand om det som kommer din väg oavsett.

Andra är trötta och känner sig utmattade då det känns som om det varit fullt upp ett tag och det är viktigt att vila och fylla på så gott det går.

Kram Erika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *