Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

En lite tung vecka, men det blir bättre hoppas jag och att jag ska ha mer energi och kraft för att göra vissa saker.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens korta budskap
Ta det som resonerar, lämna resten –  tack!

Det är viktigt att du är snäll mot dig själv nu och är lite mer generös kanske. Det är viktigt att du inte bara ger till andra utan att du också ger till dig själv så att du ska orka. Detta med personlig utveckling kommer upp för någon också så kanske ska du gå eller går en kurs i detta och att du kommer känna eller redan känner en annan balans och att du har ett helt annat förhållningssätt till vissa saker.

Det ser ut som om du behöver välja mellan det mer stabila och trygga eller det nya. Det finns inget rätt eller fel återigen utan det handlar om vad som är rätt eller fel för dig. Det är det som är viktigt och inte vad som är normativt rätt eller fel.

Kram Erika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *