Budskap inför v 39

Hej fina <3

Hoppas du har en fin helg!

Veckobudskap inför v 39
Ta det som resonerar, lämna resten – tacK!

Det finns någon nystart runt dig och det kommer hända då nu har tagit beslut eller ansvar runt något vilket ger dig en skjuts framåt denna vecka. Det är viktigt att fortsätta framåt och också våga säga nej  om något inte känns bra. Det ser ut som om någon inte är van vid det eller tror att du inte kan säga nej för då säger det en massa negativt om dig, men det är snarare tvärtom.

Det ser ut som om andra kommer få en skjuts framåt känslomässigt eller i en relation, eller att någon kommer ta mer ansvar vilket kommer vara en lättnad och också få dig att känna att det var på tiden. Det kommer också ge er en helt annan känsla och energi vilket är positivt. För andra så handlar det om att du behöver vara lite mer aktiv gällande ditt kärleksliv.

En känsla av ensamhet infinner sig denna vecka och det är positivt för några och negativt för andra. Några har bestämt sig för att göra mer för sig själva nu och gå sin väg vilket är positivt och det kommer vara positivt även om det kanske inte känns så nu. För andra så handlar det om att dem bestämt sig för att gå sin egen väg pga en viss konflikt eller så vilket inte är så lätt, men det är som om detta är en nödvändighet för några.

Någon behöver ta det lite lugnare och vila och det är viktigt att du tar dig tid för detta och inte fuskar på något sätt utan verkligen avsätter tid för dig själv. Genom att varva ner och fylla på med energi så kommer du orka mer på sikt och det är ju det du vill. Andra uppmanas att ta ett steg tillbaka.

Kram E

4 reaktioner på ”Budskap inför v 39

      • Carina Gustafsson skriver:

        Tack fina du för Budskapet 🙏❤️ Eller veckans astro,om det är bättre. Jag har tagit ett steg. Avslutade igår något som inte känns bra. Återstår att se vad som händer. Jag förväntar mig en reaktion och handling från hans sida, om han nu älskar mig så mycket. Otd är en sak,handling en annan. Detta behövde jag höra. Tack ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *