Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det finns lite blandade energier just nu och det är mycket känslor inblandade. Det finns ett känslomässigt band och det finns också något som har kraschat här och det ser ut som om ni behöver börja om eller bygga upp något från början igen för att stärka ert band och även komma närmare varandra.
För andra så uppmanas du att ägna dig att saker som får dig att må bra och att du ser detta som en nödvändighet för att ta hand om dig sjäv och läka. Det finns saker som du behöver göra för dig själv före andra. Du behöver ta hand om dina behov.

Det finns konflikter runt dig som handlar om ditt kärleksliv och det ser ut som om vissa saker inte fungerar så bra just nu. Det behövs tid och du behöver också se detta för vad det är. Det är viktigt att våga säga som det är och även känna. Det ser ut som om någon håller tillbaka lite grann, men det försvårar saker.

Tvillingsjälbudskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det finns en del tunga känslor här och ett svek eller avslut som påverkar er mycket. Det finns fortfarande känslor mellan er, men inget händer och det finns en förvirring mellan er. Det är som om ni inte riktigt vet vad ni ska ta vägen och det känns som om omständigheterna stör er mycket. Det är som om ni springer runt i ett hamsterhjul och det går runt runt.

Någon funderar på vad som är rätt att göra nu och det finns utmanande tankar och en viss förvirring då du dras till hen samtidigt som du är trött på allt detta. Du känner dig trött och vill helst lägga ner, men känner att det inte går. Det finns saker som du försöker arbete med eller så, men du vet inte riktigt hur du ska göra det. Uppgivenheten och förvirring kommer släppa.

Kram E

10 reaktioner på ”Dagens budskap fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *