Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Nu har jag fått mitt diplom/intyg för mindfulness som jag kommer använda privat och professionellt. Väldigt glad och stolt över mig själv <3

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det ser ut som om saker och ting sitter fast här och det är svårt att komma loss och det känns bara jobbigt och svårt, men det handlar om att våga säga nej och ta tillbaka din kraft. Du har makten att göra om och förändra saker här. Det är viktigt att se över varför du känner att saker sitter fast.
Det handlar också om att det finns en relation som är ganska utmanande och det finns lite kommunikation mellan er och det hjälper inte alls utan försvårar saker, men försök göra din grej och släpp det. För andra så finns det en relation där ni pratar en del, men det händer inget eller så är det som händer inte riktigt bra eller så du vill att det ska vara, men försöker prata med den andra och se om ni kan hitta en lösning.

Det ser ut som om det finns konflikter eller motstridiga tankar just nu och du vet varken ut eller in angående detta och det handlar om att du behöver se att det inte är dåligt utan kanske finner du något svar eller kanske kan dessa två sidor komplettera varandra på något sätt. Det är viktigt att se över dina tankar, planer och idéer nu och hitta en kompromiss eller se hur du kan väva samman alla dessa till en.

Kram Erika

 

2 reaktioner på ”Dagens budskap onsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *