Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida. INFO om medlemsskap finner du också där.

Dagens budskap och tvillingsjälbudskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack!

Någon vill inte öppna upp eller är lite osäker på vad som är vad och det känns som om någon är rädd för att pröva sina vingar och öppna upp 100% och istället säger hen halvdana saker eller undanhåller vissa saker pga rädslor vilket du kanske vet eller känner av. Denna person vill verkligen pröva sina vingar och finnas där, men vet inte hur.

För andra så handlar det om att det finns något som håller dig tillbaka och som får dig att inte riktigt våga att känna efter eller göra det du behöver eller vill. Det utmanar för det är som om du klipper dina vingar innan du ens provat att flyga.

Det finns någon som fått eller kommer få klarhet, men det känns som om detta kommer leda till en viss distans och det finns behov av reflektion och även tid.

Tvillingsjälbudskap
Dagdrömmar, men även budskap i oliika former kan komma till dig nu via drömmar, meditation eller genom musik. Det är svårt för det finns lite kontakt, men dessa budskap kommer din väg och gör dig påmind. Det finns en frustration också och en känsla av att det bara är kaos, men samtidigt så finns det hopp.

Det ser ut som om någon har valt att röra sig framåt och verkligen fokusera på sig själv och även se helheten istället för att fastna vid vissa tankar eller detaljer. Det ser ut som om någon värderar sig själv, fokuserar på sig själv och ta hand om sina egna behov. Det finns saker som verkligen behöver mer tid för någon och den andra behöver släppa taget om vissa saker i det förflutna och även bestämma sig för att komma vidare istället för att sitta fast.

Kram Erika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *