Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Jag hoppas du hade en fin helg och att du får en fin måndag! Tänk vad många möjligheter det finns denna vecka.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det ser ut som om det finns många förändringar och skiften nu och det är viktigt att omfamna dessa utan rädsla och utan kontroll. Var i nuet och ha ett öppet sinne och hjärta och se vad som faktiskt kommer ur detta. Det finns saker som kommer falla på plats och du kommer också se hur långt du har kommit och även se dina mål klarare.
För andra så finns det ett partnerskap som går igenom förändringar som utmanar och som känns, men det är nödvändigt och ni kommer inse en massa saker och det kommer vara bra för er.

Det finns något som kommer ta lite tid så att det ska kunna utvecklas som det är tänkt. Det är också viktigt att våga vänta på detta och se detta som en tid då du kan vila eller ta ett steg tillbaka och fokusera på din egen utveckling mer. Vila och se till att du fyller på med energi så att du kan omfamna det som kommer din väg så småningom.

Kram Erika

För personliga läggningar se www.facebook.com/tarotangelslove

En reaktion på ”Dagens budskap måndag

  1. Agnetha L Jönsson skriver:

    Tack för budskapet! Det kommer bli så bra det jag planerat bara jag låter allt ske som det ska.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *