Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens korta budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Saker och ting tar en oväntad vändning och det finns saker som verkligen kommer lite plötsligt och det skapar en viss förvirring och frustration. Det finns också saker som behövs tas hand om och det är därför saker och ting kraschar eller går sönder. Det är så för att du även ska hitta eller få en annan balans i ditt liv och det kommer vara bra för dig även om det inte känns så.
Det kommer vara en del saker som verkligen känns lite kaosartade, men det är tillfälligt och du kommer fixa detta.

En nystart eller en ny energi runt dig och en annan person och det ser ut som om du kommer ha många bollar i luften. Det kommer skapa en del friktion och även svårt att fokusera rätt, men du kommer veta vad du ska göra eller behöver göra. Det är viktigt att ha en lite mer avslappnad attityd runt det som händer nu.

Kram Erika

 

8 reaktioner på ”Dagens budskap onsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *