Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Tack till dig som följer mig och som läser mina budskap på olika plattformar. Jag är så tacksam för att jag får göra detta och det hade inte varit möjligt utan dig så tack <3

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det finns en besvikelse runt dig nu och det kan vara så att du eller någon vänt dig ryggen. Om det är du som vänt på klacken så är detta för att du gav och gav och fick lite tillbaka och det är inte bra att vara i den energin.  Om någon vänt dig ryggen så handlar det främst om att denna person vara lite feg och inte kunde säga som det var.

Det finns två personer runt dig eller så är det dessa två energier. Den ena är lite avvaktande, seg och långsam av sig. Det är viktigt med tålamod här och det finns saker som behöver tid och det kommer utvecklas med tiden. Om det är en person så kommer du behöva vänta tills det händer något mer för detta är inte någon som rusar in i saker. Den andra personen är mer handlingskraftig, driven och envis, ingen som ger upp så lätt. Om det handlar om energi så handlar det om att se mål och att våga gå efter sina mål oavsett omständigheter.

Saker och ting rör på sig och det som varit svårt kommer inte vara lika svårt nu och det ser ut som om någon är mer villig att öppna upp och kommunicera vilket kommer hjälpa dig/er. Det finns en annan romantisk energi och en annan öppenhet.

Kram Erika

För personliga läggningar se Facebook (www.facebook.com/tarotandangels)  eller mejla: tarotandangels@yahoo.com

7 reaktioner på ”Dagens budskap tisdag

  1. Annika skriver:

    Tack för budskap 💕
    Jag undrar bara hur länge jag ska vänta på den sega personen blir bara sämre ju längre tid det tar???😂
    🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *