Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Jag hoppas du hade en fin helg. Jag hoppas du får en bra start på denna vecka.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar , lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Saker och ting rör på sig och det känns som om det finns ett annat lugn runt dig nu vilket gör att du får en annan klarhet över saker och ting. Du kan även se helheten i detta och det finns saker som balanseras pga detta eller att du kan hitta en annan typ av balans pga det lugn och klarhet som infinner sig.

Det finns känslor och saker som verkligen påverkar dig känslomässigt och det kan kännas lite snurrigt, men det är viktigt att du fokuserar på dig själv och tar hand om dina känslor för när du gör detta kommer du känna dig tryggare och även få in mer stabilitet.
Det finns även någon du vill spendera mer tid med för att komma närmare hen och även känna efter, men det känns som om det har varit lite svårt den senaste tiden och det är viktigt att ni tar er tid och engagerar er i detta för att komma vidare.

Det ser ut som om någon/ra fokuserar på sig själv/a för att du behöver läka och ta hand om det som känns lite jobbigt nu. Det är viktigt att läka på egen hand för det är bara du som kan göra detta och tänk på att du gör detta för dig och du investerar i dig själv så det är inte slöseri med tid eller energi. Det är dock viktigt att ta en paus ibland. Det kommer göra dig gott att fokusera på dig själv och läkning.

Kram Erika

För personliga läggningar se Facebook (www.facebook.com/tarotangelslove) eller mejla: tarotandangels@yahoo.com

4 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *