Energier inför v 41

Hej  <3

Här kommer budskap för tvillingsjälar inför v 41 samt budskap inför v 41.

Jag får se hur mycket bloggande det blir den kommande  veckan. Jag försöker som vanligt att hinna med.

Budskap v 41

Det kommer handla om att ha tålamod här och så frön till något mer eller vattna det frö du redan sått. Det finns saker som kommer ta tid och det kommer ta tid, men det kommer vara värt det. Det ser ut som om det finns något projekt som kommer ta fart och detta är något du väntat på, men glöm inte att ta hand om dina egna behov i allt det som händer och var okej med att vara i flödet.

Det finns sårade känslor den kommande veckan och det kommer kännas, men det är också bra att känna så att du kan läka. Det finns en känsla av att vara utmattad och trött, lite uppgiven. Det ser ut som om någon känner sig ensam och lite övergiven. Det är viktigt att sörja och ta dig tid för att känna, men också att du reser dig och tar ett steg i taget mot ett mer positivt tankesätt.

Val i kärlek och det känns som om du inte riktigt vet vad som är vad eller vad du ska göra. Det finns någon runt dig eller som du tänker på, men det finns lite klarhet som skapar förvirring. Du behöver bestämma dig för något så att du kan få klarhet och även veta vad du ska göra härnäst.

Tvillingsjälar v 41
Det finns någon som är väldigt seg och det tar tid och det känns som om inget händer och det behövs tålamod och mognad. Denna person är långsam så att du ska lära dig något. Den andra genomgår en stor förändring och det är utmanande för det handlar om att ömsa skinn och bli mer sann mot dig själv.  Det rör på sig även om du inte kan se det, men det finns också en känsla av att du/ni behöver jobba mer med att utmana era tankar och även jobba med visualisering en del. Meditation kan vara bra för några att connecta mer med din tvillingsjäl.

Det finns saker som verkligen påverkar och det är som om det finns saker som behöver tas hand om för någon står med ena foten i det förflutna och en i nuet. Det finns samtidigt en ny energi och någon känner en annan entusiasm och glädje nu. Det ser ut som om ni båda behöver gå er egen väg nu och hitta er egen väg först. Det är viktigt att göra detta.

Klarhet kommer din/er väg och det finns saker som universum kommer hjälpa er med och det finns någon kontakt mellan er på något sätt. Umgås ni så kommer ni träffas eller göra något mer aktivt, kanske ligga om ni har den kontakten. Det finns också behov för balans mellan er och att stå upp för er själva och gränssättning..

Kram Erika

För personliga läggningar , se Facebook eller mejla: tarotandangels@yahoo.com

 

3 reaktioner på ”Energier inför v 41

  1. Marlene skriver:

    Tack Erika❤🙏 Både energierna och budskapet för twinflames var klockrena, allt stämde in! Det fanns saker i båda budskapen, som jag själv inte ens tänkt på men som gav mig en riktig AHA-upplevelse, och jag fick både klarheten och förståelse för varför det finns vissa känslor i både mig & min tvillingsjäl❤❤❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *