Dagens budskap

Hej fina <3

Fredag igen. Det går fort när man har roligt eller mycket att göra. Det känns som om tiden rinner iväg.  Önskar dig en fin dag.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det finns någon som är ensam eller står på egna ben och har gjort det ett tag och syftet är att lära sig omtanke och värme. Det ser ut som om det finns något som stör lite grann och det finns en känsla av att någon vill ta hand om dig och skydda dig. Det finns en väldigt stark och kraftfull energi runt detta och om du tar emot denna “hjälp” så finns det saker som kommer blomma och det finns något samarbete som kommer gynna dig.

Någon kommunikation finns runt dig idag efter en tids tystnad eller stiltje och detta kommer påverka dig på ett fint sätt, men det kan också kännas utmanande och det kan uppstå en del frågetecken. Ni kommer dock kunna reda ut dessa och prata om eller prata ut om vissa saker som ni behöver.

Det finns läkning runt dig och det är viktigt att göra det du behöver. Det finns även en önskan runt dig som kan gå i uppfyllelse nu och detta ä något du väntat på en längre tid. Det finns saker som kommer lossna samtidigt som det kommer kännas som om det tar väldigt lång tid med andra. Det är okej.. låt det vara som det är.

Tvillingsjälbudskap 
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Saker och ting utvecklas mellan er även om ni inte ser det än, men ni är på väg framåt. Det handlar om att ta små små steg. Det ser ut som om ni inte vågar chansa eller ta en risk angående något även om det skulle vara det bästa. Det ser ut som om det finns en hel del reflektion och funderingar på vad som är det rätta att göra. Fokus på det inre barnet för många av er och att jobba med mönster från er barndom eller föräldrar.

Någon känner sig sårad här och det ser ut som det känns väldigt utmanande just nu. Du känner dig sviken och ensam. Det känns som om du eller hen känner sig väldigt förvirrade och lite vilsen nu som gör att det känns ännu mer utmanande än vad det egentligen är. Det är viktigt att läka och även se din egen roll i det som händer nu.

Kram Erika

För personliga läggningar se Facebook (www.facebook.com/tarotandangels) eller mejla: tarotandangels@yahoo.com

Personlig adventskalender med 24 st “luckor”, 649 kr.

2 reaktioner på ”Dagens budskap

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *