Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Denna vecka har gått i ett och jag tycker det går alldeles för fort, men det är bara att gilla läget. Önskar dig en fin dag!

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det finns en viss reserveration och en känsla av att inte riktigt våga öppna upp och det finns något lite svårt runt detta. Det ser ut som om det finns saker som du behöver tänka på och det gäller hen också. Det finns också en känsla av att behöva fokusera framåt och det finns också vissa saker som ni behöver släppa taget om för det är inte så längre och det finns därför inget behov för att vara reserverad/e.

Det finns ett romantiskt intresse som kan utvecklas till mer här och det ser ut som om det finns tankar på att röra er framåt. Det ser ut som om det finns potential till mer, men det är viktigt för er att hänga med i det som sker och inte försöka kontrollera allt.

Förändringar kan tyckas skrämmande, men det är också bra ibland för det är ur förändringarna som saker kan födas. Det finns inget farligt i det även om det känns ovant och nytt. Det är inte farligt att göra något nytt som är utanför din komfortzon oasvett vad andra tycker och tänker om det.

Kram Erika

För personliga läggningar se Facebook eller mejla: tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *