Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Känslor överallt och det finns en relation som är mycket speciell där du känner dig mycket älskad och sedd. Det känns som om detta är något av en dröm och du tror knappt det är sant att det känns så bra och så fint när ni är tillsammans.
För andra så handlar det om att det finns starka och djupa känslor mellan dig och en annan person, men att det är svårt och det finns en del rädslor mellan er som gör att lite händer just nu.

Det finns något som utmanar dig och det känns som om någon uppträtt dig osjysst mot dig och kanske sagt saker som inte känns bra och det är viktigt att du tar hand om dig själv i detta. Du behöver inte reagera eller vara osjysst tillbaka för allt detta kommer ordna upp sig av sig självt. Det kommer kommma in balans eller liknande mellan dess.

Det finns någon som inte riktigt vill öppna upp och det finns ett motstånd och en viss förvirring som kommer lägga sig OM någon öppnar upp och inte håller tillbaka eller agerar utifrån rädsla eller ego.

Kram Erika

För personliga läggningar se Facebook (www.facebook.com/tarotangelslove) eller mejl: tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap torsdag

  1. Marlene skriver:

    Tusen tack Erika❤🙏. Allt i budskapet stämmer in i mitt liv just nu, både kärleksfull relation, ngn som betett sig illa, jag som känner att jag fått skulden för hans beteende, och att han måste öppna upp för att vi ska kunna fortsätta bygga på vår kärleksrelation❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *