Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Nu har jag fått ont i halsen som mitt ena hjärta <3 Det är bara att vila och gilla läget.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Saker och ting rör sig framåt idag och det kan kännas som om någon annan ger dig en skjuts framåt på något sätt. Det är som om det händer saker och du känner att du bara hänger med, att du inte riktigt har någon kontroll i det som sker och det är okej. Det är viktigt att bara hänga med här. Du behöver inte streta emot eller kontrollera saker så våga släppa loss.

Det finns en viss lekfull energi runt någon och det är mycket runt någon nu och det tar mycket energi och fokus, men det kommer gynna dig länge fram och bidra till din utveckling vare sig du ser det eller inte. Det finns möjligheter runt detta så ta emot detta.

Lyssna på din magkänsla i detta speciellt om du inte gjort det tidigare och speciellt om det har med det förflutna att göra eller något i din bakgrund för du vet egentligen hur du ska hantera detta eller tänka runt detta.
För andra så handlar det om att du önskar att något från ditt förflutna kommer tillbaka till dig och du försöker se till att detta kommer ske, men även här så är det viktigt att lyssna på ditt inre.

Kram E

För personliga läggningar se Facebook (www.facebook.com/tarotangelslove)  eller mejla: tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap torsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *