Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Du behöver välja det som får dig att må bra nu och inget annat för det kommer ge dig energi att ta dig vidare. Att välja kommer ge dig mer glädje och frihet och du kommer känna att du är på väg. Saker och ting kommer kännas lättare. Det finns bra energi runt dig och detta val du behöver göra så oroa dig inte.

Du väntar på någon här och du känner att du behöver göra detta för det finns något som bara hen kan ge dig eller som du vill ha med hen. Det finns en förvirring just nu och det känns som om det finns lite klarhet om vad detta är. Det finns saker som ni verkligen behöver prata om och vill göra och det finns ett behov av förbättring.

Det finns en väldigt stark och drivande energi runt dig och detta kan vara en något äldre person och det finns något här som ni verkligen vill utforska, men vet inte hur. Det ser ut som om det finns något som ni inte riktigt pratar om, men det finns ett intresse här.

Kram E

 

För personliga läggningar se Facebook eller mejla: tarotandangels@yahoo.com

4 reaktioner på ”Dagens budskap tisdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *