Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det finns en annan energi runt dig och du känner dig stark. Det finns en känsla av att saker och ting är bra nu och du känner dig nöjd. Du försöker jobba vidare så att du kan få mer trygghet och stabilitet. Det ser ut som om något känns lättare nu och du känner även att du kan attrahera in mer av det du vill.

Det finns två val runt dig och du behöver välja för att få in ett annat lugn runt dig. Det är viktigt att se helheten och inte fastna vid detaljer för det kommer inte hjälpa dig.. När du gör ett val kommer du även kunna röra dig framåt och inte känna att du sitter fast, men du behöver fatta ett beslut först och inte tvivla.

Det finns en känsla av att inte vilja släppa taget om  något som känns lagom bra nu. Du vet om detta och det skapar konflikter inom dig, men du kan inte bara släppa taget. Det kommer inte förändras mycket om du inte släpper taget och inte fokuserar framåt.

Kram Erika

För personliga läggningar se Facebook el mejla: tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *