Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Jag hoppas du har haft en fin vecka och att du får en fin helg. Jag ska gå ut lite grann och njuta av hösten. Hösten är så fin eller början på hösten iaf. Oktober kan jag gärna hoppa över. November också om det inte är snö då för då är det okej.

Jag lägger ut saker gratis och gör det jag kan för att det ska “passa” alla. Sedan finns det vissa personer som inte är nöjda hur man än gör och det är tråkigt, men JAG gör det jag kan och passar det inte behöver man inte ta del av det.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det finns behov av att stå upp för dig själv eller vara i din egen kraft nu och säga nej till sådant som inte passar dig. Du behöver ta hand om dig själv nu och inte låta andra påverka dig så mycket även om det finns ett svek som verkligen har fokus nu och det är viktigt att sätta gränser gällande detta.
För andra handlar det om att det finns en annan känsla runt dig och det känns så för att du är klar med vissa saker och du känner att du kan komma vidare nu.

Tålamod och tillit är två ord som får många att känna en massa.. Det är viktigt med tålamod nu och att du verkligen står ut med det som är för det kommer bli bättre. Lita på känslan du har för det är den som kommer driva dig framåt mot nya vägar, streta inte emot. Det kommer bli bra. Det finns något som behöver mer tid för några, men det kommer.. tillit och tålamod.

Tvillingsjälbudskap
Ta det som resonerar, lämna resten  – tack!

Ni har ett starkt band här och du vet du och känner det på fler än ett sätt. Det känns dock som om några av er har kontakt med denna person till och från för det är något ni vill, men problemet är att den andra personen inte riktigt vill kännas vid hens känslor även om de finns där. Det skapar ibland en väldigt spretig och förvirrande energi mellan er. Samtidigt så finns det en ny energi mellan er som handlar om ett annat slags lugn och tillit till det som är.

Någon är orolig och tänker mycket och det går runt runt i huvudet. Tankar är tankar och har inte alltid något med verkligheten att göra så försök släppa negativa tankar. Det finns en känsla av att det inte kommer bli bra, men det kommer det bli för det finns framgång runt er även om ni inte kan se det just nu. Det behövs mer stabilitet och mer jobb här. Någon behöver fokusera mer på sig själv.

Kram Erika

För personliga läggningar se FB (www.facebook.com/tarotangelslove) eller mejla: tarotandangels@yahoo.com

6 reaktioner på ”Dagens budskap fredag

  1. Tina skriver:

    Jag uppskattar i alla fall det du gör jättemycket! De budskap du lägger ut är helt underbara, verkligen dagens höjdpunkt! Så stort tack och stor kram till dig! Du är fantastisk! ❤️

  2. KK skriver:

    Man kan aldrig vara alla till lags o ska inte ens försöka. Det viktigaste är att man är sann och ärlig mot sej själv och lyssnar inom. Dina budskap känns kärleksfulla , ta det som resonerar, lämna resten! Precis så! Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *