Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

En paus behövs nu och det ser ut som om det inte finns en lösning som du kan se, men med lite tålamod så kommer det en lösning. Det finns en nystart runt dig, men det kräver också att du tar hand om dig själv och dina behov. Det går inte att ignorera dig själv längre och även om du är omtänksam och bryr dig om andra så behöver du sätta dig själv först mer än ibland.

Du behöver titta tillbaka gällande något för det känns som om det finns vissa svar där, men det är viktigt att inte fastna där utan bara ta med dig den lärdomen eller erfarenheter och använd den på ett bra sätt nu.

Det finns något i ditt förflutna som kan återvända till dig nu och du behöver bestämma dig för vad du ska göra med detta för det påverkar dig en hel del. Det är antingen eller och det är viktigt att inte låta det förflutna ta över nuet.

Något känslomässigt som får dig att må bra och blicka framåt finns runt dig och det kan handla om ett jobb, person, situation.. you name it. Det är viktigt att du tar ansvar för det du känner och att du är sjysst mot dig själv. Det är viktigt att du är sann mot dig själv och vad du vill i allt detta.

Kram Erika

 

För personliga läggningar se Fb (www.facebook.com/tarotangelslove) eller : tarotandangels@yahoo.com

4 reaktioner på ”Dagens budskap torsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *