Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Jag önskar dig en fin dag och helg. Denna vecka har det varit mycket så det ska bli skönt med helg.

Det blir inget tvillingsjälbudskap då jag inte är riktigt kry. Hoppas kunna återkomma med det under helgen på sociala medier.

Följ gärna min FB sida (www.facebook.com/tarotangelslove) då jag lägger ut dagens kärleksbudskap på sidan och även på min Instagram (tarotandangelslove)
Du hittar även mina läggningar och feedback på min FB sida.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det är viktigt att inte lämna allt åt slumpen och planera ditt nästa steg noggrant och låt inte andra påverka dig för mycket. Det är viktigt att du går din egen väg nu eller snarare gör det du vill.  Det finns ingen anledning att tvivla på dig själv.

Det finns många känslor i omlopp just nu, stora som små och du behöver sortera lite grann för att hitta svaret du söker för det finns inget rätt eller fel utan det handlar bara om vad som är rätt för dig. Det finns en relation som tar mycket energi nu och som du funderar på då det känns ganska trassligt och det finns en hel del osagt mellan  er.

Balans är viktigt nu och det känns som om du vet om detta och det handlar om att det finns ganska mycket runt dig som tar energi, men du tillåter det också på ett sätt som inte är så bra. Se vad du kan göra.

Kram Erika

 

För personliga läggningar mejla tarotandangels@yahoo.com eller se Fb (www.facebook.com/tarotangelslove)

12 reaktioner på ”Dagens budskap fredag

  1. Anneli skriver:

    Varmt Tack Erika, dina budskap ger mig ofta ett stöd som betyder mycket🙏🤗❤!

    Ha en fin fredag och en trevlig helg🤗🍃🍂🍁❤!

    Kram på Dig❤!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *