Dagens budskap torsdag 21/1

Hej fina <3

Det är fullt upp här med läggningar, kurser och Youtube. Det kommer komma ut ett nytt podavsnitt om tvillingsjälar igen denna eller nästa vecka så håll utkik.

Vid 2000 like på min FB sida (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) så kommer jag lotta ut läggningar och budskap så in och gilla <Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger lut nya läggningar och erbjudanden.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCqkSLZg-mJDQD7Kiuc_JLmw
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bolk som är på engelska
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.colm/groups/17216590338984
Min podcast: anchor.fm/tarot-angels eller https://tarotandangels.podbean.com/
Gumroad för produkter eller extended readings : https://gumroad.com/tarotandangels

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Det är viktigt att fundera på vad du behöver för att må bra och hur du vill att det ska se ut då det finns en del att ta hänsyn till. Det ser ut som om det finns en relation som påverkar dig ganska mycket och ditt välmående och för några finns det ett visst medberoende som tar energi och som får dig att agera och fungera på ett visst sätt. Detta är något att se över.
Det finns några som har en relation med någon som du vill se utvecklas och det känns som om detta är någon du kan se dig leva med länge och du vill vara med denna person. Ni gör varandra lyckliga och få varandra att må bra.

Det kommer klarhet din väg idag och det ser ut som om universum kommer hjälpa dig på ett eller annat sätt, men när du får denna information så kan det vara så att du inte riktigt ser det på en gång utan att det kommer ta lite tid att se/förstå detta. Det ser ut som om några kommer fundera på vad du ska göra med denna information och hur du bäst går vidare nu för det är som om du har tagit ett steg tillbaka eller väntat ut detta ett tag och nu när svaret är här så finns det en viss tvekan.

Det finns saker från ditt förflutna som kommer upp till ytan idag och det ser ut som om en person triggar gamla minnen eller sår inom dig och det är något att tänka på och det ser ut som om det krävs en del läkning för någon och du trodde du var klar, men icka sa Nicke.
Det finns även någon som är på väg tillbaka in i ditt liv, men du kan inte se detta än även om det förbereds och jobbas med bakom kulisserna.

Kram Erika

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Visioner för dig i 5D, 250 kr
Vad vill ditt högre jag visa dig samt råd.
Skriver ner det som kommer fram.
Vill ni samma sak, 250 kr
Tittar på om ni vill samma sak, om ja kommer ni dit eller inte, om nej – hur blir det då samt vad som kommer hända mellan er.
Är ni menade för varandra, 275 kr
Tittar på om ni är menade för varandra, varför träffades ni, en utmaning för er (svårighet, sår beroende på vad som kommer fram) samt annat som kan vara viktigt.
3 viktiga händelser detta år (positivt eller negativt), 200 kr
Du och din tvillingsjäl, 250 kr
Vad ni går igenom nu separat, vad ni behöver fokusera på samt spegling.
Vad du bör älska med dig själv, 200 kr
3 saker. En mening eller två om varje sak
Ingen kontakt, 270 kr
Tittar på om hen tänker på dig, önskar hen kontakt, borde du kontakta hen, kommer hen kontakta dig i framtiden, om ja hur blir det.
5 bra saker, 250 kr
Tittar på fem bra saker som är på väg till dig
En mening eller två om varje sak
Ghosting/running, 250 kr
Har någon dragit sig undan eller har din tvillingsjäl distanserat sig så är detta för dig
Tittar på blockering, rädslor och annat som kan vara viktigt för dig att veta.
The good shit, 200 kr
Tittar på vad som är på väg till dig som är positivt samt budskap
Öppen läggning, 250 kr
Dett
a är en läggning där jag ser vad som kommer upp för dig, kan vara inom ett specfikt område men är en öppen läggning där jag skriver ner det jag får till mig och skickar till dig, samt råd.
Kärleksmeddelande från någon som hen vill skicka dig, men inte gjort än
5 meddelanden – 250 kro
10 meddelanden – 370 kr
Vad vill hen säga dig 2, 225 kr
Tittar på vad hen vill säga dig som hen inte gjort, varför hen inte gjort det samt något om vem det är eller om du vill ha ett meddelande från en specifik person uppge då namnet på hen.
Varför försvann hen, 225 kr
Tittar på varför hen ghostade dig, vad hen kände, om hen hör av sig igen eller inte.
Erikas kärleksspecial, 275 kr
Tittar på er vänskap, er kärlek, o detta kommer hålla eller om er relation kommer bestå samt vad ni kan hjälpa varandra med.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *