Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Hoppas allt är bra med dig denna fredag. Jag är så trött, men sover dåligt då det är mycket som händer visst 🙂 <3 Det är bara att tacka och ta emot, tur att jag kan vila lite emellanåt.

Vid 2000 like på min FB sida (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) så kommer jag lotta ut läggningar och budskap så in och gilla <Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger lut nya läggningar och erbjudanden.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCqkSLZg-mJDQD7Kiuc_JLmw
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bolk som är på engelska
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.colm/groups/17216590338984
Min podcast: anchor.fm/tarot-angels eller https://tarotandangels.podbean.com/
Gumroad för produkter eller extended readings : https://gumroad.com/tarotandangels

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det finns någon som behöver vara tydlig med sina gränser idag eller så kanske det är du som får dig en utskällning av någon eller att det uppstår konflikter runt detta med personliga gränser och det är nyttigt att stå på dig.
För andra handlar det om att det finns någon som är lite feg känslomässigt och du har fått nog. Det är som om denna person inte vill ge dig svar eller kan ge dig svar, och det gör så att du känner att du behöver vara tydligare och inte så snäll.

Du som har eget företag behöver vara stark nu för du kommer ta dig igenom svårigheter och vissa motgångar även om det tar lite tid och det kommer ordna sig lite plötsligt för dig. För andra ser det ut som om du uthålligt väntar på något och det tar lite längre tid än vad du trodde, men du väntar inte förgäves.

Du behöver ta en time out för du kan inte röra dig framåt på det sättet du vill just nu och det krävs något mer av dig eller andra runt dig för att få detta att landa. Det finns problem för någon runt en resa och det är inte så konsigt med tanke på hur det ser ut.

Tvillingsjälbudskap för dig som har en tvillingsjäl 
Det ser ut som om DF (divine feminine) är den som litar på att allt kommer ordna sig när det är menat och det finns en annan tillit nu än innan och det ser ut som om DF är bekväm med att vara ensam och fokusera på sig själv. DF är mer i flödet och nuet och känner att det är okej så.

Universum hjälper er att rensa och släppa taget om en massa saker nu och det är svårt och utmanande för er, men det är nödvändigt då det kommer hjälpa. To shed layers always hurt.
Någon har oerhört svårt att vara i nuet och vill hela tiden fly lite grann och har svårt att vara i alla känslorna och det ser ut som om andra personer påverkar och detta är något hen behöver se för att lära sig detta med gränser och tillit.

Denna relation behöver en massa healing och det finns saker ni behöver ta hand om och ju längre ni ignorerar detta desto längre tid tar det. Det finns en persons om inte vill läka eller se hur andra personer påverkar på ett negativt sätt och det ser ut som om en av tvillingsjälarna har en partner eller är med någon annan och detta är för att hen ska lära sig saker som du inte kan lära hen och detta har inget att göra med er kärlek.

Kram Erika

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Hens tankar, hens känslor, kortsiktiga och långsiktiga mål för er relation. 270 kr.
Värsta och bästa scenariot med hen samt vad som är troligast att hända mellan er. 250 kr.
Visioner för dig i 5D, 250 kr
Vad vill ditt högre jag visa dig samt råd.
Skriver ner det som kommer fram.
Vill ni samma sak, 250 kr
Tittar på om ni vill samma sak, om ja kommer ni dit eller inte, om nej – hur blir det då samt vad som kommer hända mellan er.
Är ni menade för varandra, 275 kr
Tittar på om ni är menade för varandra, varför träffades ni, en utmaning för er (svårighet, sår beroende på vad som kommer fram) samt annat som kan vara viktigt.
3 viktiga händelser detta år (positivt eller negativt), 200 kr
Du och din tvillingsjäl, 250 kr
Vad ni går igenom nu separat, vad ni behöver fokusera på samt spegling.
Ingen kontakt, 270 kr
Tittar på om hen tänker på dig, önskar hen kontakt, borde du kontakta hen, kommer hen kontakta dig i framtiden, om ja hur blir det.
Vad får ett ja, vad får ett nej, vad är ett kanske samt vad som dröjer i ditt liv. 270 kr.
5 bra saker, 250 kr
Tittar på fem bra saker som är på väg till dig
En mening eller två om varje sak
Ghosting/running, 250 kr
Har någon dragit sig undan eller har din tvillingsjäl distanserat sig så är detta för dig
Tittar på blockering, rädslor och annat som kan vara viktigt för dig att veta.
The good shit, 200 kr
Tittar på vad som är på väg till dig som är positivt samt budskap
Öppen läggning, 250 kr
Dett
a är en läggning där jag ser vad som kommer upp för dig, kan vara inom ett specfikt område men är en öppen läggning där jag skriver ner det jag får till mig och skickar till dig, samt råd.Vad vill hen säga dig 2, 225 kr
Tittar på vad hen vill säga dig som hen inte gjort, varför hen inte gjort det samt något om vem det är eller om du vill ha ett meddelande från en specifik person uppge då namnet på hen.
Erikas kärleksspecial, 275 kr
Tittar på er vänskap, er kärlek, o detta kommer hålla eller om er relation kommer bestå samt vad ni kan hjälpa varandra med.

3-i-1 vägledning skriftligt, 519 kr
Tittar på tidigare liv, barndom/mönster och vad du behöver läka.
Du behöver svara på några frågor innan. Detta sker skriftligt.
Skicka PM vid intresse. Väntetiden varierar.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *