Dagens budskap onsdag 20/1

Hej fina <3

Surprise! Det blir ett kortare budskap idag också då det var lite lugnare igår <3 Hoppas allt är bra med dig.

Idag är det min biologiska pappas födelsedag och då tänker jag på honom lite extra, men vet att han finns med mig då han kommer och hälsar på ibland. Jag är så tacksam och glad att jag fick träffa honom en vecka och att vi brevväxlade i ca 2 år  <3 Men jag saknar honom.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig.

Det finns en känsla av att sitta fast och inte komma loss eller se klart och det finns konflikt efter konflikt som aldrig tar slut. Det är som ett löpande band av konflikter och du är trött. Jävligt trött och uppgiven faktiskt och det är klokt att inte underhålla dessa konflikter. Fundera på om du kan göra något annorlunda eller inte.

Någon funderar på att starta eget eller göra något annorlunda och det kommer gå vägen här för du är beskyddad och stöttad på alla sätt och vis. Det finns inget som kan skada dig på det sättet så våga ta steget ut.
Någon har funderar på om du ska lämna något och göra något nytt då saker och ting inte riktigt blivit som du tänkt dig här, men det kommer ordna sig på bästa sätt för dig speciellt om det varit lite osäkert.

Dina känslor kommer visa dig vägen framåt om du lyssnar. Det kan vara svårt och det kan vara mycket, men det är viktigt att du gör detta då det också har att göra med dina gränser och att stå upp för dig själv och inte låta andra påverka det du känner.

Kram Erika

 

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Värsta och bästa scenariot med hen samt vad som är troligast att hända mellan er. 250 kr.
Visioner för dig i 5D, 250 kr
Vad vill ditt högre jag visa dig samt råd.
Skriver ner det som kommer fram.
Vill ni samma sak, 250 kr
Tittar på om ni vill samma sak, om ja kommer ni dit eller inte, om nej – hur blir det då samt vad som kommer hända mellan er.
Är ni menade för varandra, 275 kr
Tittar på om ni är menade för varandra, varför träffades ni, en utmaning för er (svårighet, sår beroende på vad som kommer fram) samt annat som kan vara viktigt.
3 viktiga händelser detta år (positivt eller negativt), 200 kr
Du och din tvillingsjäl, 250 kr
Vad ni går igenom nu separat, vad ni behöver fokusera på samt spegling.
Ingen kontakt, 270 kr
Tittar på om hen tänker på dig, önskar hen kontakt, borde du kontakta hen, kommer hen kontakta dig i framtiden, om ja hur blir det.
Vad får ett ja, vad får ett nej, vad är ett kanske samt vad som dröjer i ditt liv. 270 kr.
5 bra saker, 250 kr
Tittar på fem bra saker som är på väg till dig
En mening eller två om varje sak
Ghosting/running, 250 kr
Har någon dragit sig undan eller har din tvillingsjäl distanserat sig så är detta för dig
Tittar på blockering, rädslor och annat som kan vara viktigt för dig att veta.
The good shit, 200 kr
Tittar på vad som är på väg till dig som är positivt samt budskap
Öppen läggning, 250 kr
Dett
a är en läggning där jag ser vad som kommer upp för dig, kan vara inom ett specfikt område men är en öppen läggning där jag skriver ner det jag får till mig och skickar till dig, samt råd.Vad vill hen säga dig 2, 225 kr
Tittar på vad hen vill säga dig som hen inte gjort, varför hen inte gjort det samt något om vem det är eller om du vill ha ett meddelande från en specifik person uppge då namnet på hen.
Erikas kärleksspecial, 275 kr
Tittar på er vänskap, er kärlek, o detta kommer hålla eller om er relation kommer bestå samt vad ni kan hjälpa varandra med.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *