Dagens budskap tisdag 19/1

Hej fina <3

Imorgon blir det inget budskap så hörs åter på torsdag <3 Önskar dig en fortsatt fin dag och morgondag.

Vid 2000 like på min FB sida (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) så kommer jag lotta ut läggningar och budskap så in och gilla <Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger lut nya läggningar och erbjudanden.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCqkSLZg-mJDQD7Kiuc_JLmw
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bolk som är på engelska
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.colm/groups/17216590338984
Min podcast: anchor.fm/tarot-angels eller https://tarotandangels.podbean.com/
Gumroad för produkter eller extended readings : https://gumroad.com/tarotandangels

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig

Det finns någon som hela tiden tänker på vad hen inte har istället för det hen har och genom att tänka på det du inte har så får du ibland mer av det. Det är viktigt att fokusera på vad du vill ha mer av, vad du är tacksam för så att du får mer av det.
För andra handlar det om att det finns glädje och lycka runt dig, men det är som om du inte vågar tro på detta för du är räddd för att bli besviken igen eller att detta ska vara en nit igen, men det handlar om dina rädslor mer än något annat.

Ett sårat hjärta behöver tid att läka och du kan inte skynda på denna processen på något sätt för du är inte redo att gå vidare. Du behöver ge detta tid vare sig du vill eller inte. Om du envist försöker så kommer du hållas tillbaka på något sätt.
För andra påverkar ett uppbrott dig än och du har inte riktigt denbalansen du önskar just nu och det är som omdu är lite försiktig pga detta uppbrott och liksom inte vill ge dig in i leken igen fast du egentligen är redo.

Det ser ut som om det kommer in någon form av kommunikation runt dig och detta kommer hjälpa dig på något sätt. Det ser ut som om detta handlar om arbete eller pengar. Det finns många saker som du behöver fundera på och ha åtanke.
Det ser ut som om det finns planer på en resa för någon som kommer vara väldigt läkande och inspirerande för dig och det är som du väntat på denna resa och kommer få vänta ett tag till, men det kommer ske.
För andra handlar det om att du behöver vara tydlig i din kommunikation och att våga vara direkt och ärlig med det du vill förmedla för att minska missförstånd. Det kan även vara så att det kommer in kommunikation från någon som är väldigt direkt, men som kommer ge dig svar.

Kram Erika

 

 

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Värsta och bästa scenariot med hen samt vad som är troligast att hända mellan er. 250 kr.
Visioner för dig i 5D, 250 kr
Vad vill ditt högre jag visa dig samt råd.
Skriver ner det som kommer fram.
Vill ni samma sak, 250 kr
Tittar på om ni vill samma sak, om ja kommer ni dit eller inte, om nej – hur blir det då samt vad som kommer hända mellan er.
Är ni menade för varandra, 275 kr
Tittar på om ni är menade för varandra, varför träffades ni, en utmaning för er (svårighet, sår beroende på vad som kommer fram) samt annat som kan vara viktigt.
3 viktiga händelser detta år (positivt eller negativt), 200 kr
Du och din tvillingsjäl, 250 kr
Vad ni går igenom nu separat, vad ni behöver fokusera på samt spegling.
Ingen kontakt, 270 kr
Tittar på om hen tänker på dig, önskar hen kontakt, borde du kontakta hen, kommer hen kontakta dig i framtiden, om ja hur blir det.
Vad får ett ja, vad får ett nej, vad är ett kanske samt vad som dröjer i ditt liv. 270 kr.
5 bra saker, 250 kr
Tittar på fem bra saker som är på väg till dig
En mening eller två om varje sak
Ghosting/running, 250 kr
Har någon dragit sig undan eller har din tvillingsjäl distanserat sig så är detta för dig
Tittar på blockering, rädslor och annat som kan vara viktigt för dig att veta.
The good shit, 200 kr
Tittar på vad som är på väg till dig som är positivt samt budskap
Öppen läggning, 250 kr
Dett
a är en läggning där jag ser vad som kommer upp för dig, kan vara inom ett specfikt område men är en öppen läggning där jag skriver ner det jag får till mig och skickar till dig, samt råd.Vad vill hen säga dig 2, 225 kr
Tittar på vad hen vill säga dig som hen inte gjort, varför hen inte gjort det samt något om vem det är eller om du vill ha ett meddelande från en specifik person uppge då namnet på hen.
Erikas kärleksspecial, 275 kr
Tittar på er vänskap, er kärlek, o detta kommer hålla eller om er relation kommer bestå samt vad ni kan hjälpa varandra med.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *