Dagens budskap måndag 18/1

Hej fina <3

Har du haft en bra helg? Jag hoppas det iaf. Jag har haft det bra, men många tankar och känslor i omlopp.  Önskar dig en fin start på veckan <3

Vid 2000 like på min FB sida (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) så kommer jag lotta ut läggningar och budskap så in och gilla <Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger lut nya läggningar och erbjudanden.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCqkSLZg-mJDQD7Kiuc_JLmw
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bolk som är på engelska
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.colm/groups/17216590338984
Min podcast: anchor.fm/tarot-angels eller https://tarotandangels.podbean.com/
Gumroad för produkter eller extended readings : https://gumroad.com/tarotandangels

Dagens budskap
Ta  det som resonerar, lämna resten – tack! Om inget resonerar är det inte till dig!

En liten rörig energi idag för det ser ut som om det finns en åteförening för någon (inte många) och detta kommer göra så att du äntligen ser saker klarare och du får en annan förståelse för saker.
För andra ser det ut som om det kan dyka upp ett kärleksintresse som du väntat på och du vet att universum har hjälpt dig för allt är så “perfekt” på ett lite komiskt sätt och detta kommer få dig att bli nyfiken.
För andra handlar det om att universum gör dig klarhet om en person eller relation som du har i ditt liv som varit lite rörig och det ser ut som om ni suttit fast en del, men det lossnar.

Du vill hitta den där lyckan med någon för du vet att ni kan få det och du kan inte tänka dig ett liv utan denna personen även om det är svårt och ni har jobb att göra som individer. Någon av er kan ha ett beroende av något slag eller så finns den väldigt negativa energier runt detta just nu. Det är viktigt att hänga med i det som sker och försök vara tacksam i det som är här och nu utan att tänka på vad som kommer.
För andra handlar det om att du sitter fast i något där du inte mår bra och du vill må bra, men du behöver ta steget ut och det kommer inte ske någon stor förändring förrän du gör detta. Det kan låta hårt, men det är så det är. Det är svårt att röra sig framåt om man inte vill göra något.

Du väntar och väntar och du håller på att bli tokig för inget händer, men det gör det även om du inte ser det. Några av er kan känna att det börjar hända grejer. För någon så kommer det en ny möjlighet runt karriär eller utbildning som du behöver fundera på.

Kram Erika

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Visioner för dig i 5D, 250 kr
Vad vill ditt högre jag visa dig samt råd.
Skriver ner det som kommer fram.
Vill ni samma sak, 250 kr
Tittar på om ni vill samma sak, om ja kommer ni dit eller inte, om nej – hur blir det då samt vad som kommer hända mellan er.
Är ni menade för varandra, 275 kr
Tittar på om ni är menade för varandra, varför träffades ni, en utmaning för er (svårighet, sår beroende på vad som kommer fram) samt annat som kan vara viktigt.
3 viktiga händelser detta år (positivt eller negativt), 200 kr
Du och din tvillingsjäl, 250 kr
Vad ni går igenom nu separat, vad ni behöver fokusera på samt spegling.
Vad du bör älska med dig själv, 200 kr
3 saker. En mening eller två om varje sak
Ingen kontakt, 270 kr
Tittar på om hen tänker på dig, önskar hen kontakt, borde du kontakta hen, kommer hen kontakta dig i framtiden, om ja hur blir det.
5 bra saker, 250 kr
Tittar på fem bra saker som är på väg till dig
En mening eller två om varje sak
Ghosting/running, 250 kr
Har någon dragit sig undan eller har din tvillingsjäl distanserat sig så är detta för dig
Tittar på blockering, rädslor och annat som kan vara viktigt för dig att veta.
The good shit, 200 kr
Tittar på vad som är på väg till dig som är positivt samt budskap
Öppen läggning, 250 kr
Dett
a är en läggning där jag ser vad som kommer upp för dig, kan vara inom ett specfikt område men är en öppen läggning där jag skriver ner det jag får till mig och skickar till dig, samt råd.
Kärleksmeddelande från någon som hen vill skicka dig, men inte gjort än
5 meddelanden – 250 kro
10 meddelanden – 370 kr
Vad vill hen säga dig 2, 225 kr
Tittar på vad hen vill säga dig som hen inte gjort, varför hen inte gjort det samt något om vem det är eller om du vill ha ett meddelande från en specifik person uppge då namnet på hen.
Varför försvann hen, 225 kr
Tittar på varför hen ghostade dig, vad hen kände, om hen hör av sig igen eller inte.
Erikas kärleksspecial, 275 kr
Tittar på er vänskap, er kärlek, o detta kommer hålla eller om er relation kommer bestå samt vad ni kan hjälpa varandra med.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap måndag 18/1

  1. Kenny skriver:

    Dina budskap har gång på gång gjort mig häppen, då dom träffar mig så otroligt mycket. Dom prickar nästan på pricken allt som händer i mitt liv, och dom har verkligen hjälpt mig framåt. Dom har träffat så rätt att tårarna börjat rinna, fast hela jag ler.
    Tack så otroligt mycket 🙏💖

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *