Dagens budskap fredag 15/1

Hej fina <3

Fredag igen vilket är härligt för många av oss då det är helg snart. Jag ska umgås med familjen och även spela lite videospel och läsa Jay Shettys senaste bok. Jag hoppas din helg blir så bra den bara kan.

Vid 2000 like på min FB sida (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) så kommer jag lotta ut läggningar och budskap så in och gilla <Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger lut nya läggningar och erbjudanden.

Youtube kanal: https://www.youtube.com/channel/UCqkSLZg-mJDQD7Kiuc_JLmw
Min mobilvänliga webshop: https://tarotandangels.storedo.com/
Här hittar du även min bolk som är på engelska
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.colm/groups/17216590338984
Min podcast: anchor.fm/tarot-angels eller https://tarotandangels.podbean.com/
Gumroad för produkter eller extended readings : https://gumroad.com/tarotandangels

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack. Om inget resonerar är det inte till dig.

Något nytt ger dig balans idag och det handlar om karriär för de flesta. Det känns som om allt detta har fått sig en rejäl skjuts ny i början på året vilket kom som en överraskning för några. För andra handlar det om att du behöver se vad som ger dig mest balans och stabilitet när det gäller arbete då det inte riktigt finns det nu.

Du har val att göra och du känner dig förvirrad då du inte vet om du ska lyssna på huvudet eller hjärtat och det är viktigt att du lyssnar på båda nu. Det finns flera vägar att gå, men i vilken riktning vill du röra dig? Ska du lyssna på förnuftet som ser mest rätt ut eller gå på känsla och ta det som känns mer rätt. Det är bara du som kan bestämma vad som blir bäst för dig.

Det finns en person runt dig och du vet inte vad du ska göra  i allt detta. Det finns intresse och attraktion och en nyfikenhet också, men det är som om du inte riktigt vet om det är det du vill och det finns ett annat intresse på annat håll. Förvirringen är total, men det är inget fel i att lära känna någon utan att bestämma vad som är vad nu för det kommer ge sig med tiden.

Budskap tvillingsjälar
Äntligen är det någon som vågar vara mer i isina känslor efter en tid av egentid och reflektion, men deta har inte varit lätt alls utan har utmanat denna person på djupet och det har varit en del att jobba med. Denna person är inte riktigt klar än och kommer behöva mer tid innan kontakt sker.
Den andra personer behöver släppa saker och jobba på detta aktivt då det inte kommer ske av sig själv även om det vore skönt. När hen släpper saker så kommer det fina insikter och aha upplevelser som hjälper till i processen.
Det finns fokus på självkärlek, ta hand om sig själv då det funnits och finns en obalans runt detta för er och ni behöver fokusera på detta ett tag.
Någon är lite rädd för den där gnistan och kemin som finns mellan er och det finns en vilja av att vara nära, men så fort ni kommer nära exploderar ni inuti och detta känns farligt för en av er.

Kram Erika

 

 

 

 

 

Några av mina andra erbjudanden/tjänster

Visioner för dig i 5D, 250 kr
Vad vill ditt högre jag visa dig samt råd.
Skriver ner det som kommer fram.
Vill ni samma sak, 250 kr
Tittar på om ni vill samma sak, om ja kommer ni dit eller inte, om nej – hur blir det då samt vad som kommer hända mellan er.
Är ni menade för varandra, 275 kr
Tittar på om ni är menade för varandra, varför träffades ni, en utmaning för er (svårighet, sår beroende på vad som kommer fram) samt annat som kan vara viktigt.
3 viktiga händelser detta år (positivt eller negativt), 200 kr
Du och din tvillingsjäl, 250 kr
Vad ni går igenom nu separat, vad ni behöver fokusera på samt spegling.
Vad du bör älska med dig själv, 200 kr
3 saker. En mening eller två om varje sak
Ingen kontakt, 270 kr
Tittar på om hen tänker på dig, önskar hen kontakt, borde du kontakta hen, kommer hen kontakta dig i framtiden, om ja hur blir det.
5 bra saker, 250 kr
Tittar på fem bra saker som är på väg till dig
En mening eller två om varje sak
Ghosting/running, 250 kr
Har någon dragit sig undan eller har din tvillingsjäl distanserat sig så är detta för dig
Tittar på blockering, rädslor och annat som kan vara viktigt för dig att veta.
The good shit, 200 kr
Tittar på vad som är på väg till dig som är positivt samt budskap
Öppen läggning, 250 kr
Dett
a är en läggning där jag ser vad som kommer upp för dig, kan vara inom ett specfikt område men är en öppen läggning där jag skriver ner det jag får till mig och skickar till dig, samt råd.
Kärleksmeddelande från någon som hen vill skicka dig, men inte gjort än
5 meddelanden – 250 kro
10 meddelanden – 370 kr
Vad vill hen säga dig 2, 225 kr
Tittar på vad hen vill säga dig som hen inte gjort, varför hen inte gjort det samt något om vem det är eller om du vill ha ett meddelande från en specifik person uppge då namnet på hen.
Varför försvann hen, 225 kr
Tittar på varför hen ghostade dig, vad hen kände, om hen hör av sig igen eller inte.
Erikas kärleksspecial, 275 kr
Tittar på er vänskap, er kärlek, o detta kommer hålla eller om er relation kommer bestå samt vad ni kan hjälpa varandra med.

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap fredag 15/1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *